Haberler

Sezen Aksu Almanya'da Hayranlarıyla Buluştu

Dha DIŞ HABER- Sezen Aksu Almanya'da hayranlarıyla buluştuTemel ElcivanStuttgart, 25 Mart, (DHA)-Almanya'da mini bir turneye çıkan ünlü sanatçı Sezen Aksu, dün akşam Stuttgart kentinde hayranlarıyla buluştu.

Dha DIŞ HABER- Sezen Aksu Almanya'da hayranlarıyla buluştu

Temel ElcivanStuttgart, 25 Mart, (DHA)-

Almanya'da mini bir turneye çıkan ünlü sanatçı Sezen Aksu, dün akşam Stuttgart kentinde hayranlarıyla buluştu.

Stuttgart kentinin Liederhalle Hagel Saal Salonu'nda iki bine yakın hayranının karşısına çıkan Sezen Aksu, sevilen şarkılarıyla izleyicilerini coşturdu. Dev canlı orkestrası ile adeta dillerde marş olmuş şarkılarını seslendiren ünlü sanatçıya, salonunu dolduran müzik severler de eşlik etti.

Ara ara salondaki hayranlarıyla sohbet eden ve 'bu gece bizim gecemiz olacak, biz bizeyiz, her yönüyle önemli bir hatıramız kalacak' diyen Sezen Aksu, uzun süre sahnede kaldı. İzleyenleriyle moral bulan ünlü sanatçı Sezen Aksu, sahne üzerinde oturduğu sandalye üzerinde dönerek 'benden selam söyleyin' adlı şarkısı seslendirerek, hayranlarına da öpücükler atmayı da ihmal etmedi. Stuttgart konserinin ardından Sezen Aksu, 28 Mart'ta Dortmund Westfalenhalle Salonu'nda hayranlarıyla buluşacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sezen Aksu Almanya Dha Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title