Haberler

Seyyar Satıcıya Çarpmamak İçin Durdu! 3 Araç Birbirine Girdi

Güncelleme:

Elazığ'da bulvar üzerinde seyyar satıcıya çarpmamak için sürücüsünün durdurduğu kamyonete arkadan gelen otomobil çarptı, savrulan otomobile de tanker çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da Elazığ Cahit Dalokay Bulvarı üzerindeki kavşakta bulvar üzerinde seyyar satıcıya çarpmamak için sürücüsünün durdurduğu kamyonete arkadan gelen otomobil çarptı, savrulan otomobile de tanker çarptı. Kazada, 3 araç da hasar görürken, 2 kişi yaralandı.

KAZADA 3 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

23 AZ 235 plakalı kamyonetin sürücüsü Şaban Donmuş, yolda çömlek satan seyyar satıcı Kenan Şimşek'e çarpmamak için aracı durdurunca, arkasından gelen Fettullah Can'ın kullandığı 23 FZ 115 plakalı otomobil kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobile de yoldan geçen 23 EA 203 plakalı mazot yüklü küçük bir tanker çarptı. 3 araç da kazada hasar görürken, tanker yola devrildi.

Kaza nedeniyle karayolu 2 saat trafiğe kapandı.

Seyyar satıcı Kenan Şimşek, son anda yoldan kaldırıma kaçarak kazadan yara almadan kurtulurken, otomobil sürücüsü Fetullah Can ve yanında bulunan Sezer Kaya yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

"ÇARPMANIN ETKİSİYLE TANKER DEVRİLDİ"

Kazaya karışan kamyonet sürücüsü Şaban Donmuş, önünde giden seyyar satıcıya çarpmamak için durduğunu belirterek, "Bu sırada arkadan gelen otomobil bana çarptı. Diğer şeride dönünce onun arkasından gelen tanker de ona çarptı. Çarpmanın etkisiyle tanker devrildi" dedi.

YOL 2 SAAT TRAFİĞE KAPALI KALDI

Kaza nedeniyle Cahit Dalokay Bulvarı Bingöl istikametine giden yol, 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Devrilen tanker ile diğer araçların kaldırılmasının ardından yol, tekrar ulaşıma açılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kenan Şimşek Elazığ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title