Haberler

Seyyar Satıcı "Benim Ölüm Sebebim Zabıtalar" Notu Bırakıp İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'da tablada kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan seyyar satıcı, "Benim ölüm sebebim zabıtalar." diye not bırakıp intihar etti.

Adana'da tablada kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan seyyar satıcı, "Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet" yazıl bir not bırakıp intihar etti.

SIKI DENETİM İŞ YAPTIRMAZ OLDU

Olay, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kestane ve Antep fıstığı satarak geçimini sağlayan 61 yaşındaki Cemil Bozkuş, zabıtalar sıkı denetim yaptığı için işe çıkamaz oldu.

NE ZAMAN SATIŞA ÇIKSA...

Bu nedenle mali sıkıntıya giren Bozkuş, sattığı ürünleri borçla aldığı için ödeyemedi. 20 bin lira borcu olan Bozkuş ne zaman tablayı alıp kestane satmaya çıksa zabıtalar tarafından yakalanarak, tablasına ve malzemelerine el kondu.

EŞİ ASILI BULDU

Bu nedenle psikolojisi bozulan Bozkuş, dün gece eve gelip akşam yatak odasına geçti. Eşi Şaziye Bozkuş ise salonda uyudu. Şaziye Bozkuş, sabah kalkıp yatak odasına girdiğinde eşini tavandaki demire asılı halde görünce bağırdı.

ŞOKE EDEN İNTİHAR NOTU

Bunun üzerine çocukları odaya gelerek maket bıçağıyla çamaşır ipini kesip Bozkuş'u indirip hemen sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cemil Bozkuş'un öldüğünü belirledi. Polisler, evde yapılan incelemede "Benim ölüm sebebim zabıtalar. Bir cinayet işlendiği zaman bir ekip almaya gelir, bir tablayı almaya on ekip gelir, bu mu adalet" yazılı bir not buldu.

ZABITA PSİKOLOJİSİNİ BOZDU

Şaziye Bozkuş verdiği ifadede, eşinin işlerinin zabıta nedeniyle bozulduğunu ve 20 bin lira borcu olduğunu söyledi. Bozkuş'un cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsinin ardından Bozkuş'un cenazesi ailesine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Seyhan Önemsiz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (191)

Sakaryalı:

Bu ülke emekçinin işçinin sırtından geciniyor, milyon dolarlık saat takıp devleti hortumlayanlar mecliste aklanıyor. garibana yaşama hakkı bile verilmiyor. bumu adalet.

60
2
yanıtYanıtla
OkanmobilWeb@haberler.com:

Bu Şeref yoksunları hergün dükkanımıza gelip bedava yemek yiyorlar köpek çakal hepsi, hiç bir eksiğimiz yok ama birgün ücret istedim ters ters baktı bana ve şöyle dedi “ sanırım cebindeki para rahatsız ediyor deyip gıcık gıcık güldü çakkal, lütfen devlet bu zabıtları kaldırsın

54
3
yanıtYanıtla
huseyi:

zabıtaların yediğinin yüzde doksan dokuzu haram öbür dünyada çekerler

50
5
yanıtYanıtla
yanlar hariç:

zabıtanın tuzu kuru devlet çalışsada çalışmasada 2500-3000 lira her ay maaşı çantada keklik. . fakire zulm edenlerin cehennemde bile yeri yoktur. . işide vereceksin zalimleri

52
2
yanıtYanıtla
i.s.:

Allahım sen bu garibanın hakkını ve diğer garibanların haklarını yiyen ve bu ülkeyi bu hallere getirenlerin cezasını ver. . .

52
2
yanıtYanıtla
Ahmet kara:

suriyelilere her turlu imkan, oz vatandasa da bu son, yaziklar olsun. zabita, polis suriyelinin tezgahina dokunamaz. oz vatandasa gelince her turlu baski.

49
4
yanıtYanıtla
SeydikemerlimobilWeb@haberler.com:

Bu zabıtalar garibanla uğraşacaklarına en basitinden kaldırımları işgal eden esnafla uğraşsaya.Örnek mi Fethiye ye gelen görür. Yürünecek kaldırım varmı.

50
0
yanıtYanıtla
mehmet:

git doğuda tablada uyuşturucu satanları denetle zabıta. . . .

42
8
yanıtYanıtla
Silahsız muhafizmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar bilen de bilmeyen de yorum yapıyor.Zabıtalar da kendine düşen görevi ifa etmek zorunda.Belli kural ve kanunlar çerçevesinde kayıt dışı ekonomiyi engellemekte mükellefler.Kendi kafasına göre mi alıyor seyyar satıcının malını.Birazcık empati kurun.Vergi verip fatura ödeyip işçi çalıştırıp işletme işleten kişinin yerine koyun kendinizi.Ya da emir kulu olan zabıta personelinin yerine koyun kendinizi.Milletin ağzı torba değil ki büzesin.

11
39
yanıtYanıtla
ferroli:

adam hırsızlık mı, gasp mı, dolandırıcılık mı yapsaydı, neden bu zabıtalar seyyar satıcılarla uğraşırlar da, hırsızlık yapıp dolandrıcılıkla geçimi sağlayanlara herkes saygı ile önünde eğilir. sorarım size, yaz kızım 200 torba çimento

44
2
yanıtYanıtla
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title