Haberler

Seyyar Araba, Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Elazığ’da 4 tekerlekli seyyar satıcı arabasına çarpamamak için duran araç ile birlikte 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da 4 tekerlekli seyyar satıcı arabasına çarpamamak için duran araç ile birlikte 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Cahit Dalokay Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şaban Donmuş, 4 tekerlekli seyyar araba ile toprak çömlek satmak için bulvar üzerinden giden Kenan Şimşek'e çarpmamak için idaresindeki 23 AZ 235 plakalı kamyoneti durdurmak zorunda kaldı. Bu sırada arkadan gelen Fetullah Can yönetimindeki 23 FZ 115 plakalı otomobil, kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet bu kez Şimşek'in sürdüğü 4 tekerlekli seyyar arabaya çarptı. Arkadan gelen Zeynel Akbulut yönetimindeki 23 AA 203 plakalı mazot yüklü tanker de araçlara çarparak yola devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Can ile yanında bulunan Sezer Kaya yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mazot yüklü tankerin yan yattığı, seyyar arabanın ve üzerindeki çömlekleri parçalandığı kazada otomobil de hurdaya döndü.

Polis, kaza yerinde çevre güvenliğini alırken, yakıt tankeri itfaiyenin kontrolünden vinç yardımıyla kaldırıldı.

Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kenan Şimşek Elazığ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title