Haberler

Seyyal Taner, Bodrum'da Sahneye Çıktı

Rock müziğin efsane isimlerinden 63 yaşındaki Seyyal Taner, Muğla’nın Bodrum ilçesinde verdiği konserde genç meslektaşlarına taş çıkardı.

Rock müziğin efsane isimlerinden 63 yaşındaki Seyyal Taner, Muğla'nın Bodrum ilçesinde verdiği konserde genç meslektaşlarına taş çıkardı.

Bodrum Mandalin'de konser veren Seyyal Taner, rock klasiklerini seslendirdi. Kurtalan Ekspres'in soundu eşliğinde hayranlarıyla buluşan Seyyal Taner, seslendirdiği şarkılarla Bodrum gecelerinde unutulmaz anlar yaşattı. Yaklaşık 300 kişinin geldiği gecede Taner 3 saat sahnede kaldı. Sahneye Barış Manço'nun 'Sarı çizmeli Mehmet ağa' eseri ile çıkan Taner, "Bodrum'da olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum; burası benim ikinci memleketim ve Yarımadayı çok seviyorum. Bu gece Mandalin'de Kurtalan Ekspresle sahne almanın mutluluğunu sizlere kelimelerle anlatamam. Bodrum gecemizden sonra istanbul'da da birçok programda Ekspres ile sahne alacağız" dedi.

Hayranlarına seslenen Taner; "Hepinizi çok güzel görüyorum buradan, bu konserin çok güzel başlayıp çok güzel biteceğine de inanıyorum. Sizler ayrı ayrı güzel görünüyorsunuz, hepinizi çok çok seviyorum" diyerek şarkılarını söylemeyi sürdürdü.

BODRUM GECELERİNDE TEKRAR BULUŞMAK İSTİYORLAR

Seyyal Taner; "Bu şarkıların hepsinin bir derdi var ve onları söylemek istedim. Bazı şarkılarımı Kurtalan Ekspres'in yorumuyla Bodrum'da sizlerle paylaştım. Kaliteli müzik yaptığımız için çok mutluyuz. Allah herkese sevdiği işi yapmayı nasip etsin. Ben sevdiğim işi yaptım, hep mutlu oldum başarı da beraberinde geldi. Yine böylesi güzel Bodrum gecelerinde buluşmayı ümidiyle" diyerek, sahneden indi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Seyyal Taner Kurtalan Bodrum Muğla Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title