Haberler

Şeytan Tüyü'nün Teaser'ı Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Ayşe Melike Çerçi, Erdal Tosun, Derya Karadaş, Selen Uçer, Emre Şen, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Anıl Çelik, Muhittin Korkmaz, İrem Kahyaoğlu, Murat Serezli, Nazım Hikmet Yıldırım ve Haldun Dormen gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip "Şeytan Tüyü" filminin teaserı görücüye çıktı.

KAHKAHA 'GELİYORUM' DİYOR

Aracılık yaptığı kızları semtin ağır abisine emanet eden ve ardından sermayelerinden birinin öldürülmesi üzerine baş şüpheli durumuna düşen Metin'in (Mustafa Üstündağ) başından geçen trajikomik olayları konu alan komedi filmi Şeytan Tüyü'nün bol aksiyonlu teaserı kahkaha dolu filmin ilk sinyallerini veriyor.

FİLMİN KONUSU

Metin (Mustafa Üstündağ) aracılık yaptığı kızları semtin ağır abisi Kürdo'ya emanet edip emekliye ayrılır. Eski hayatına perde çekme ve platonik aşkı Neşe ile yeni bir hayat kurma hayali, komiser Asım'ın bir akşam evini basıp onu sorgu için karakola götürmesiyle suya düşer. Sermayelerinden Aynur hunharca öldürülmüştür ve Metin baş şüphelidir. Metin her ne kadar kızları Kürdo'ya devrettiğini söyleyip suçsuz olduğunu iddia etse de bir türlü Asım Komiser'i ikna edemez. Metin gerçek katili bulmak ve aklanmak için elinden geleni yapar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Üstündağ Şükran Ovalı Beyti Engin Güven Kıraç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title