Haberler

Şeyma Subaşı, Takipçisinin Gönderdiği Yazıyı Paylaştı

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden Şeyma Subaşı, bir takipçisinden gelen ilginç notu paylaştı.

Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğinden doğan kızı Melisa ile Miami'de vakit geçiren Şeyma Subaşı, takipçileriyle renkli hayatından kareler paylaşıyor.

"BİRİSİ BU YAZIYI YOLLAMIŞ"

Şeyma Subaşı, son olarak takipçileriyle kendisine gelen uzunca bir mesajı paylaştı. Uzun metni, "Birisi bu yazıyı yollamış" satırlarıyla paylaşan Şeyma Subaşı metnin altına, hayata pozitif bakmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan ifadeler yazdı.

İşte Şeyma Subaşı'na gelen yazı;
ŞEYMA, KAYITSIZ KALMADI

Şeyma Subaşı, bu yazıyı paylaştıktan sonra altına hayata pozitif bakmanın öneminden bahseden bir yazı eklemiş.

"İSTEYEN İSTEDİĞİNE İNANSIN"

İşte Subaşı'nın o satırları: "Nereden olduğunu bilmiyorum birisi bu yazıyı yollamış. Şansa gördüm. Her zaman pozitif olmaktan, iyi düşünmek ve iyi olmaktan bahsederim ya… İşte ben yine aynı şeyi söyleyeceğim. Hayatta pozitif olmak bana hep kazandırdı. (Hiçbir zaman savaşa girmiş olmamama rağmen) Elbet bir gün her şeyi (neyin nasıl olduğunu, başladığını, sürdüğünü, bittiğini, tekrar başladığını) gerçekleriyle öğreneceksiniz ama tabi ki de isteyen istediğine, duyduğuna inanıp düşünmekte serbest. Bu arada son olarak sunu söylemeliyim 'gerçek' enerjinin farkındayım gerçek olan herkese çok teşekkürler..) Sevgiler (ve yazı için tekrar…)"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title