Haberler

Seyitgazispor 15 Yıl Aradan Sonra 1. Amatör Küme'de

Seyitgazi spor, 15 yıl aradan sonra 1. Amatör Küme'ye yükseldi.

Yıllardır 1. Amatör Küme'ye hasret kalan Seyitgazi spor, beklediği şampiyonluğa bu sezon ulaştı. Seyitgazi Belediyesi'nin son iki yıldır ciddi destek vererek sponsorluğunu üstelendiği Seyitgazi spor'un C grubunu şampiyonlukla tamamlaması, tüm ilçe halkını sevindirdi. 15 yıl aradan sonra sezonu şampiyonlukla bitirdiklerini belirten Seyitgazi spor yönetimi, takıma maddi manevi büyük bir destek veren Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın alınan başarıda büyük pay sahibi olduğunu ifade ettiler. Seyitgazi spor'un şimdiye kadar gözardı edildiğini, fakat Başkan Kalın'ın talimatıyla takıma büyük destek verildiğini belirten idareciler, Başkan Kalın'a tekrar teşekkür ettiler.

"SPOR VE SPORCULARIMIZA DESTEK OLUYORUZ"

Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğu kazanan Seyitgazisporlu futbolcu ve teknik ekibi kutlayan Başkan Kalın, "Seyitgazi Belediyesi olarak spor ve sporcuya her zaman destek oluyoruz. Öncelikle hedefimiz, ilçemizdeki gençlerimizi sportif faaliyetlerle kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayarak fair-play çerçevesinde sportif başarıyı yakalamaktı. Bize Seyitgazisporlu futbolcularımız sezon başında şampiyonluk sözü vermiştiler. Bunu da futbolcularımız yerine getirdiler. Bundan sonrada inşallah ilçemize farklı branşlarda kupalar ve şampiyonluklar gelmeye devam edecek. Yıllar sonra bir üst kümeye çıkan Seyitgazisporlu futbolcu ve teknik ekibimizi tekrar kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kalın Seyitgazi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title