Haberler

Seyitgazi'de "Sosyal Denge" Sevinci

Seyitgazi Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Seyitgazi Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen törene Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç sendika temsilcileri ve belediyede çalışan memurlar katıldı. Belediye Başkanı Hasan Kalın ile Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Seyfettin Kazanç arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile Seyitgazi Belediyesinde çalışan memurların maaşlarında iyileştirme yapıldı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Belediyemizde çalışan her personel bizim için değerli ve önemlidir. Görevlerini özveriyle yerine getiren personellerimizin performansından çok memnunuz. Hizmet kalitemizi arttırmak ve her anlamda örnek belediye olmak için, diğer belediyelerde verilen haklara kendi personelimiz için de uygun gördük. Bu sözleşmenin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sözleşmenin esas amacının çalışan memurların performanslarını yükseltmek olduğunu vurgulayan Kazanç ise, sözleşme ile memurun ek ödeme alacağını ifade ederek, Başkan Kalın'ın belediye memurlarına verdiği değerin büyük takdirle karşılandığını ifade etti.

Konuşmaların ardından başkanlık makamında düzenlenen törenle imzalanan sözleşmenin ardından belediyede çalışan memurlar büyük sevinç yaşadı.

Öte yandan memurların ekonomik şartlarının daha da iyileşmesini sağlayan sözleşmeden dolayı Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Kazanç, Başkan Kalın'a teşekkür ederken günün anısına hediye takdim etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kalın Eskişehir Seyitgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title