Haberler

Seyitgazi Belediyesi Ramazan'a Hazır

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde Ramazan Ayı münasebetiyle yapılacak etkinlikler için belediye hazırlıklarını tamamladı.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde Ramazan Ayı münasebetiyle yapılacak etkinlikler için belediye hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan Ayı'nın gelmesiyle Seyitgazi Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında düzenleyeceği iftar programlarıyla mahalle sakinlerini bir araya getiriyor. "Seyitgazi 1. İftar Buluşmaları" ile toplumun her kesimini bir araya getirmek için kurulacak sofralarda paylaşmanın huzuru hep birlikte yaşanacak. 51 mahalleyi kapsayacak olan iftarla bir araya getirecek olan Seyitgazi Belediyesi, her akşam ortalama bin kişiyi aynı sofrada buluşturacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, "İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen kimselere erzak yardımı da yapılarak, huzurlu ve mutlu olmaları sağlandı. "Seyitgazi 1. İftar Buluşmaları" kapsamında ilk iftar programı 28 Haziran Cumartesi günü Göcenoluk Mahallesi'nde gerçekleşecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu İftar programlarının geniş katılımlı olması bekleniyor. Ayrıca belediye tarafından ilçe genelindeki camilerin, halı, duvar, tuvalet, lavabo, şadırvan ve bahçelerinin temizliği yapılarak vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmaları sağlandı" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Seyitgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title