Haberler

Seyitgazi Belediyesi Çay Bahçesi Yaza Hazır

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki Belediye Aile Çay Bahçesi konuklarını hazırlamaya hazır vaziyete getirildi.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesindeki Belediye Aile Çay Bahçesi konuklarını hazırlamaya hazır vaziyete getirildi.

Yaklaşık bir yıldan bu yana kapalı olan ve geçen yaz çok az bir süre açık kalan Seyitgazi Belediyesi Aile Çay Bahçesi, Seyitgazi Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi. Bakımı yapıldıktan sonra bahçeyi çalıştıracak olan müstecire ihale edilen çay bahçesinin açılmasına Seyitgazili vatandaşlar da oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, Seyitgazi'de açık alan olan bu bahçenin dinlenme ve konukları ağırlama anlamında açık olmasının her anlamda bir güzellik ifade ettiğini belirterek, ziyarete gelen turistlerin ve tur sahiplerinin burada konaklamasının ilçeye çok şey kattığını ifade etti.

Seyitgazi'yi ziyaret eden Alpu eski Belediye Başkanı ve Sanatçı Mustafa Gökçe de, zaman buldukça Seyitgazi'ye gelmekten ve buralardaki eş dostu ziyaret etmekten memnun kaldığını bildirerek burada bulunan aile çay bahçesinde arkadaşlarıyla vakit geçirip onlarla çay kahve içmekten çok memnun kaldığını vurguladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Seyitgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title