Haberler

Seyircisiz Maçta Yoğun Güvenlik Önlemi

Bilecik 1. Amatör Futbol Ligi 1'inci hafta müsabakasında, Bozüyük Vitraspor ile Bilecikspor arasında maç, stadın deprem yönetmeliğine uygun olmadığı gerekçesi ile seyircisiz oynatılırken, ev sahibi takım taraftarları karşılaşmayı çevredeki çatısına çıkarak izlemekte buldu.

Bozüyük Vitraspor, Bilecikspor maçına, stadın deprem yönetmeliğine uygun olmadığı ve uygun olan D tribününde etrafının taşlık zemin olması sebebiyle maça iki takım taraftarı da alınmadı. Bozüyük 1 nolu İlçe Stadı'nın önünde Çevik Kuvvet ekipleri bariyerler ile kapatırken, bariyerin içindeki polisler robocop kıyafetleri ile bekledi. Yaklaşık 50 kişilik Vitraspor taraftarı stadın giriş kapısına yaklaştırılmazken, Bilecik'ten Bozüyük'e gelen 2 otobüs dolusu taraftar, ilçe girişinde güvenlik güçleri tarafından durdurularak geri gönderildi.

Bu arada 10 kişilik Bilecikspor taraftar grubu stada doğru gitmek için yürüdükleri sırada Bozüyüklü taraftar ile karşılaşınca tartışma yaşandı. Bunun üzerine Bilecikspor taraftarları Çevik Kuvvet otobüsüne alındı. Bozüyüklü taraftar tarafından atılan taşlarla polis aracının camları kırıldı.

ÇATI TEPESİNDE MAÇ SEYRETTİLER

Stada yaklaştırmayan Bozüyüklü taraftar ise çareyi stadın etrafındaki binaların çatılara çıkarak buldular. Çatı tepesine çıkan 50 kişilik taraftar grubu Vitraspor maçı olmasına rağmen Bozüyükspor sloganları attılar. Yoğun güvenlik önlemleri alınan statta Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünden çok sayıda takviye kuvvet gönderildi. Maçı sadece D tribününde Vitraspor ile Bileciksporlu yöneticiler izledi. Öte yandan seyircisiz olan maça çok sayıda bayan polisin görevlendirilmesi gözlerden kaçmadı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title