Haberler

Seyidoğlu Baklavaları, Anadolu'yu Fethetmeye Hazırlanıyor

Lezzet yolculuğunda 64 yılı geride bırakan Seyidoğlu, yeni konsepti ile Türkiye’de özellikle de Anadolu’da her şehre yeni franchiselar vererek daha da büyümeye hazırlanıyor.

Lezzet yolculuğunda 64 yılı geride bırakan Seyidoğlu, yeni konsepti ile Türkiye'de özellikle de Anadolu'da her şehre yeni franchiselar vererek daha da büyümeye hazırlanıyor.

Seyidoğlu Baklavaları İcra Kurulu üyesi Tamer Dönerkaya, 2016 hedeflerinin 50 mağaza olduğunu belirterek, "Seyidoğlu; 4'ü kendisinin, Türkiye'de 24 ve yurt dışında da 8'i franchise olmak üzere toplam 36 mağazasıyla hizmet veriyor. Yeni hazırlıklarla birlikte 2016 sonunda mağaza sayısını 50'ye çıkarmayı hedefleyen Seyidoğlu'nun franchise anlayışının temelini yatırımcısına kazandıran bir iş modeli oluşturuyor.

Sahip olduğu tesisler, üretim kapasitesi ve ihracat hacmi ile sektöre yön veren konumunda olan Seyidoğlu'nun büyüme planında ise öncelikli Anadolu illeri bulunuyor. Anadolu'da çığ gibi büyüyecek olan Seyidoğlu bölge bayiliği için ise Antalya, Eskişehir, İzmir, Konya ve Ankara'yı ilk düşünülen iller olarak açıklıyor. Yoğun franchise talebi alan Seyidoğlu iş ortaklarını ince eleyip sık dokuyor" dedi.

Dönerkaya, Seyidoğlu konseptlerinde planladıkları yeniliklerle ilgili şunları kaydetti:

"A'la, Vusta, Suğra olmak üzere 3 farklı konsept ile hizmet veren Seyidoğlu artık misafirlerini geleneksel yapısına sadık kalarak ama modernize edilmiş dekorasyonu ile karşılamaya hazırlanıyor. Seyidoğlu, Suğra adını verdiği tatlı ve kahvaltıya yönelik ortalama 50-100 metrekare büyüklüğündeki mağazalardan oluşan, Vusta adını verdiği 100-200 metrekare mağazalardan oluşan dükkan büyüklüğüne göre içerisinde Dünya Mutfağından ve Geleneksel tatlardan oluşan bir menüyü de barındıran Cafe konsepti ve A'la adını verdiği 200 metrekare ve üstü mağazalardan oluşan dükkan büyüklüğüne göre içerisinde Dünya Mutfağından ve Geleneksel tatlardan oluşan ciddi bir menüyü de barındıran cafe & restoran konseptiyle hizmet veriyor. Bu konsept yeniliği ile birlikte A'la'larda artık "fırın köşesi" de yer alıyor ve ay çekirdekli, kepekli, çavdarlı, yulaflı, tahinli gibi çeşit çeşit organik ekmekler diğer unlu gıdalarla birlikte sıcak sıcak pişirilip servis ediliyor. Baklavada olan iddiasını yemek çeşitlerine de taşıyarak son yıllarda cafe & restoran alanında da adından söz ettiren Seyidoğlu, daha keyifli vakit geçirme imkanı sunmak için daha konforlu hale getirdiği mağazalarında; baklava, çikolata, lokum, sütlü tatlı ve pasta çeşitleri ile dondurmanın yanı sıra kahvaltıdan içeceklere ve Türk ve Dünya mutfağına yer veren menüsüne kadar sunduğu 350 çeşit ürün ile de uzun vakit geçirilebilecek yaşam alanları haline geliyor" dedi.

SEYİDOĞLU'NUN FRANCHİSE FARKI

Dönerkaya, franchise konusunda ise "Seyidoğlu, girişimciler gözündeki güçlü algısının; ürün çeşitliliği, perakendecilik tecrübesi, derinlemesine ve çok boyutlu pazar araştırması uygulamaları, yerel ortaklarla güçlü işbirliği, dağıtım noktalarına uygun çözümleri, güçlü firma algısı, ürün ve pazar geliştirmede doğru tercihleri ve hiç vazgeçmediği Ar-Ge çalışmalarının haklı gururunu yaşarken, franchising ailesine katılmak isteyen yatırımcılara sunduğu avantajlarla da ön plana çıkıyor. Yatırımcıların 60 iş gününde tamamlaması gereken inşaat sürecini isteğe göre kriterleri belirterek takip edebildiği gibi merkezden de yürütebilen Seyidoğlu, standart kalite felsefesini benimseyerek markasına yakışır şekilde bulunduğu noktalarda hizmet sunmayı en büyük amacı olarak görüyor. İnşaat maliyetleri noktanın büyüklüğüne ve konseptine göre değişiyor" dedi.

Seyidoğlu'nun ihracatta baklava şampiyonu olduğunun altını çizen Dönerkaya, "Seyidoğlu'nun uzun yıllara dayanan deneyimi kendini sadece yurt içinde değil yurt dışında da gösteriyor. 2000 senesinde ihracata başlayan Seyidoğlu, geride kalan 16 yıl içerisinde ihracatta baklava şampiyonu haline geldi.

Amerika, Avrupa, Avustralya, İsviçre, Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türki ülkelere ihracatı bulunan Seyidoğlu, 2005 yılından beri Amerika ve Kanada Bölgesi dağıtımı için Amerika'nın Helal Gıda kategorisinde satış yapan en büyük firmalarından Nema Food Company ile çalışmaya başladı ve dağıtım ağını genişletti. Şu an sadece Amerika'da 300'ü aşkın noktaya dağıtım gerçekleştiren Seyidoğlu, 2106 yılı içerisinde ise Amerika'da Houston bölgesine açılım gerçekleştirmeyi planlıyor. İhraç ettiği ürün gamına ise öncelikle kurabiye, paketli hediyelik gıdalar ve lokum, sonrasında da toptan paketli gıdayı yani kestane şekeri, pişmaniye, saray helvası, çay, Türk Kahvesi ve lokum eklemeyi hedefliyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Eskişehir Antalya Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title