Haberler

Seyidoğlu 2010'da 45 Milyon Tl Ciro Hedefliyor

Helva ve Reçel Üretimi Gerçekleştiren Seyidoğlu, 2010 Yılında 45 Milyon Tl Ciroya Ulaşmayı Hedeflediklerini Açıkladı.

Helva ve reçel üretimi gerçekleştiren Seyidoğlu, 2010 yılında 45 milyon TL ciroya ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Seyidoğlu'nun İstanbul Haznedar'daki 11'inci mağaza açılışı töreninde konuşan Seyidoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, 2010 yılında mağazalaşmaya hız verdiklerini söyledi. Seyidoğlu helva reçel olarak 2008 yılında elde edilen 35 milyon TL ciroyu 2009 yılında da korumayı başardıklarını anlatan Necati Göksu, "2010 yılında 45 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Şirket olarak, ihracata yönelik yeni Pazar arayışlarının sürdüğünü, mevcut pazarlarda ise etkinliklerini artırmak istediklerini dile getiren Göksu, "Almanya, İngiltere, Rusya, ABD, gibi ülkelere yaptığımız ihracatı artırmayı hedefliyoruz. İhracat için oluşturduğumuz profesyonel kadro dünyanın en ücra noktalarına kadar giderek geleneksel lezzetlerimizi tanıtıyor. Seyidoğlu Olarak 2010 yılını helva-reçel yılı ilan ettik. Dünyada ayak basmadık ülke bırakmayacağız. En ücra ülkelere dahi giderek ürünlerimizi tattırıyoruz" dedi.

Seyidoğlu markasının, 1952 yılında küçük bir dükkanda tatlı satarak işe başladığını söyleyen Göksu, o dönemde 100 kilo ile başlayan helva üretiminin, bugün günde 25 ton helva, 40 ton reçel, 10 ton tahin pekmez kapasitesine ulaştığını açıkladı. Şirketin, bu yıl 2 bin metrekarelik ek fabrika yatırımı inşaatına başladığı bilgisini veren Göksu, ek yatırımın 3 ay içinde devreye alınacağını, şu an 350 olan çalışan sayısının ise 400'e çıkartılacağını açıkladı.(ANKA)

(HMD/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title