Haberler

Seyhan Belediyesi'nin Bütçesi 300 Milyon Lira

Seyhan Belediye Meclisi Ekim ayı son oturumu gerçekleşti. Son oturumda, 2015 yılı bütçesi 300 milyon lira olarak onaylanırken bu rakam belediye tarihinin en yüksek bütçesi oldu.

Seyhan Belediyesi Ekim ayı olağan görüşmeleri Başkan Vekili Ertan Karaoğlu'nun yönettiği oturum ile son buldu.

Ekim ayı içerisinde bulunulmasından dolayı bütçe görüşmelerinin yapıldığı oturumlarda Seyhan Belediyesi'nin 2015 mali yılı gelir ve gider bütçesi 300 milyon lira olarak belirlendi. Bütçe MHP, CHP, HDP ve AK Parti meclis üyelerinin katkıları oy birliği ile kabul edilirken, oylamanın ardından konuşan Seyhan Belediyesi Başkan Vekili Ertan Karaoğlu, 2015 yılı bütçesinin ilçe için hayırlı olmasını dileyerek, "Bütçe görüşmelerini tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 2015 bütçesinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda Seyhan hak ettiği hizmeti görecektir " ifadelerine yer verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'da seçim döneminde Seyhan Belediyesi gibi bazı büyükşehirlerden bile nüfusu fazla olan bir ilçenin bütçesinin az olamayacağını söylemiş ve bütçenin kademeli olarak arttırılacağını vaat edilmişti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title