Haberler

Seyhan Belediyesi'nden Amatörlere Destek

Seyhan Belediyesi’nce Adana Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden 28 ayrı takımdaki 560 sporcuya maç forması, maç kramponu, antrenman şort-tişörtü, kaleci eldiveni futbol topu ve tekmelikten oluşan set hediye edildi.

Seyhan Belediyesi'nce Adana Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden 28 ayrı takımdaki 560 sporcuya maç forması, maç kramponu, antrenman şort-tişörtü, kaleci eldiveni futbol topu ve tekmelikten oluşan set hediye edildi.

Adana Gençlik Stadyumu'nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Amatör Spor Kulübü yöneticilerinin yanı sıra CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, Aydın Uslupehlivan, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, belediye meclis üyeleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri'de katıldı.

Gülleri, törende yaptığı konuşmada desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri'nin ardından söz alan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, amatör sporu önemsediklerini belirtirken her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, "Belediye, belediyecilik insana doğumdan ölüme kadar hizmettir. İşte her toplum kesitini gören, ihtiyacı olduğunda orda olan bir Seyhan Belediyesi'ne sahibiz. Biz sizlere bu malzemeyi dağıtırken en az sizin kadar seviniyoruz. Çünkü kaliteli malzeme dağıtıyoruz ki işinizi ciddiye alın. Amatör spora hizmet etmek aslında bir anlamda Süper Lig'deki takımlara hizmet etmektir. Büyük bir gururla söylememiz gerekli ki Seyhan Belediye spor olarak Fenerbahçe gibi büyük takımlara futbolcu veriyoruz. Bunun reklamını da yapmadılar bu kadar da mütevazı bunlar. Eğer Süper Lig'deki bir takımın alt yapısı yoksa geleceği yok demektir. Real Madrid, Barselona, Beşiktaş gibi büyük takımlar ne zaman alt yapıya önem verdiyse o zaman başarılı olmuştur. Buna bizimde daha çok ehemmiyet vermemiz lazım. Şimdi portatif havuz dediğimizde ciddiye alınmadı. Bakın 25 bin evladımızı havuzlarda yetiştirdik. Uzaman hocalar eşliğinde Atatürkçü sporcular yetiştirdik. 20 bin de bizim spor tesislerimizde yetişen evlatlarımız var. Yani 45 bin evladımızı böyle güzel tesislerde yetiştirdik. Ne demiş Mustafa Kemal Atatürk? 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' En büyük amacımız sağlam nesil yetiştirmektir" şeklinde konuştu.

Karalar'dan yeni tesis müjdesi

Konuşmasında yeni spor komplekslerinin müjdesini veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, daha önce temeli atılan ve inşaatı devam eden Şakirpaşa Spor Kompleksi'ni ekim ayı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. Başkan Karalar, "7 tane spor tesisi yaptık bunları amatör spor kulüplerimize verdik. Hangi mahallede amatör spor kulübü varsı ona verdik. Şimdi 3 büyük tesis yapıldı. Şakirpaşa'da yaptığımız spor tesisi Adana'nın en komplike tesisi 10 bin metrekare üzerine cep kapalı spor salonu olan basketbol, tenis, futbol sahaları olan mükemmel bir yer. İnşallah Ekim ayında açmayı planlıyoruz. Onun gibi 3 tane daha yapacağız. Bu dönem 4 büyük tesisi yetiştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve amatör spor kulüpleri yöneticileri desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür edip çiçek verdi. Daha sonra amatör spor kulüplerine yeni malzemeleri teslim edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zülfikar İnönü Tümer Aydın Uslupehlivan Zeydan Karalar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title