Haberler

Seydişehir'de Yerelde Kalkınma ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Konya'nın Seydişehir, Bozkır, Ahırlı, Yalıhüyük Kaymakamları, Belediye Başkanları ile kırsal mahalle muhtarları yerelde kalkınma istişare toplantısında bir araya geldi.

Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölge sorunlarını, birinci ağızdan bölgenin sorumlularına iletmeleri için böyle bir toplantı düzenlediklerini kaydetti. Sıkıntıları, dertleri kendilerinin dinlediklerini kaydeden Başkan Tutal, "Sizlerin birinci ağızdan birinci ellere sıkıntılarınızı iletmenizi istedik. Bölgesel olarak yapıldı iyi sonuçlar alındı. Yerel yöneticiler olarak sizlerle sürekli beraberiz. Birbirimizi dinliyoruz. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, sizlerin sıkıntılarını bunların hepsini biliyoruz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer de, amaçlarının, seçimden seçime değil, halkın içerisinde ayrılmadan, birliği bütünlüğü bozdurmadan memlekete hizmet getirebilmek olduğunu, bunun için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından toplantı AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu'nun moderatörlüğünde devam etti. Toplantıda, ilçelerin mahalle muhtarları, Konya'daki yatırımcı kurumların bölge ve il müdürleri, yaşadıkları ve görev yaptıkları yerleşim merkezleri ile ilgili olarak istek ve taleplerini belirttiler. İkincisini Seydişehir'de yaptıkları bir organizasyon olduğunu kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, "Bu bölgede olabilecek taleplerin, sorunların yaklaşık yüzde 90'ına hitap eden bir ekiple karşınızdayız. Birlikte hareket edince birçok sorunu aşıyoruz, aşacağız. Sizlerle olacağız, sizlere ulaşılabilir olacağız. Amacımız, sorun çözmek, vatandaşımızın taleplerine cevap vermek. Çünkü biz halkın partisiyiz. Bu manada sahada olmaya özen gösteriyoruz"dedi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalıhüyük Kaymakamı Ali Polat, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Nuri Akyalçın, KOP Tarım ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Mevlüt Pınarkara, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Daire Başkanı Raşit Turan, MEVKA Program Yönetim Birimi Başkanı Osman Tanıdık, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, mahalle muhtarları ile mahalle temsilcileri katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Yalıhüyük Bozkır Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title