Haberler

Seydişehir'de Suriyeli Tarım İşçilerine Kavurma Dağıtıldı

Türk Kızılay Seydişehir Şubesi, ilçede bulunan Suriyeli tarım işçisi ailelere kavurma dağıttı.

Türk Kızılay Seydişehir Şubesi, ilçede bulunan Suriyeli tarım işçisi ailelere kavurma dağıttı.

Dünyanın her tarafında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Kızılay, Seydişehir'de tarım işçisi Suriyeli aileleri ziyaret ederek gönüllerini aldı.

Türk Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, Kızılay olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Kızılay'ın sadece savaş, afet, sel, deprem gibi durumlarda değil normal zamanlarda da insanların hep yanında olduğunu ifade eden Balcı, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda yardımsever halkımızın Kızılay'a vekalet verdiği kurbanlar, Et ve Balık Kurumu tarafından kesilerek 800 gramlık kutularda kıyma ve kuşbaşı konservesi haline getirilmişti. İşte şimdi Ramazan ayı sebebiyle bunları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Böylece hem kurbanın bereketinden hem de Ramazan'ın feyzinden istifade ediyoruz. Şubemize gönderilen 528 paket kavurma Suriyeli  tarım işçisi kardeşlerimize de nasip oldu." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Seydişehir Kızılay Balcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title