Haberler

Seydişehir'de "Mutlu Ailenin Sırrı" Konulu Seminer

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve Seydişehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği seminerde ‘Mutlu Ailenin Sırrı’ anlatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve Seydişehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği seminerde 'Mutlu Ailenin Sırrı' anlatıldı.

Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit ve Yazar Editör Fahrünnisa Erdem konuşmacı olarak katıldı. Seminere, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal eşi Melek Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer'in eşi Behiye Konurer, Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Davranış bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit, 'Evlilikleri sorunlar mı bitirir yoksa sorunlar karşısındaki davranışlar mı?', 'Evlilikte sorunlar karşısındaki tutumlar', 'Duygusal zekanın önemi, evliliğin duygusal boyutu' gibi konular hakkında bilgi verdi. Yiğit, "Hepimiz suçluyuz. Çünkü değer yargılarımız, öncelik sıralamamız, hayatta neye ne kadar vakit ayırdığımızın sıralaması değişti. Evlilikte huzurlu mu olmayı seçersiniz. Evliliğin şifresi bu… Ben hep huzurlu olmayı seçtim. Huzurlu olmayı seçmek hayatta çoğunlukla sabır, hoşgörü ve güçlü olmayı gösteriyor ama sonunda hep sen kazanıyorsun" diye konuştu.

Tabiatın boşluk kaldırmadığını ifade eden Yiğit, "Eksik bıraktığınız yer anında doluyor. Eksik bıraktığınız yeri düşüneceksiniz. Çünkü bu dünya nüfusunun yarısını biz oluşturuyoruz. Ama tümünü biz yetiştiriyoruz. Evlilikte en önemli şey bizim kendi iç samimi iç duygularımızla başladığımız gibi bir yol arkadaşlığını bitirmek. Biz anneler olarak kadınlar olarak bu toplumun mihenk taşlarıyız. Her şeyiyiz, kalbiyiz" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Yazar Editör Fahrünnisa Erdem, ailede disiplin nedir, önemi, disiplinde hedeflenen davranışlar, çocuğu dinleme, çocuk ile iletişim, olumsuz disiplin yaklaşımları, olumlu disiplin yaklaşımları, ailede disiplin ve yaygın anne baba tutumları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Program sonunda Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit ve Yazar Editör Fahrünnisa Erdem'e Belediye Başkanı Tutal'ın eşi Melek Tutal tarafından çiçek ve hediye takdim edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Ak Parti Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title