Haberler

Seydişehir'de Eski Sağlık Meslek Lisesi Binasının Takas İşlemleri Başlatıldı

Konya’nın Seydişehir’in ilçesinde eski bina özelliğini taşıyan ve bir dönem Seydişehir Devlet Hastanesi olarak kullanılan binanın Seydişehir Belediyesi tarafından yıkım işlemleri tamamlandı.

Konya'nın Seydişehir'in ilçesinde eski bina özelliğini taşıyan ve bir dönem Seydişehir Devlet Hastanesi olarak kullanılan binanın Seydişehir Belediyesi tarafından yıkım işlemleri tamamlandı.

Daha önceleri Devlet Hastanesi olarak kullanılan, sonrasında uzun yıllar eğitim alanında kullanılan bina Saliha-Mehmet Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi binasına taşınması ile metruk bir alana dönüşmüştü. Yıkım işlemleri Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan binanın, mülkiyeti hazine arazisi olması nedeniyle arsa takas işlemleri başlatıldı. Hazine ile takas çalışmalarının başladığını belirten Başkan Tutal, "İlçenin en merkezi yerinde bulunan bina 4 bin 700 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Seydişehir Belediyemize ait olan 18 bin 400 metrekarelik bir alanımızı hazine ile takas çalışmalarımız başladı. Takas işlemlerimizin tamamlanmasının ardından ilçe nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bu bölgemizde çocuk oyun alanları ve yeşil alan düzenlemeleri yapacağız. Vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği bir alana dönüştürerek yaz döneminde hizmete açmayı planlıyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title