Haberler

Seydişehir'de 2 Kaza: 3 Yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2si ağır 3 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2si ağır 3 kişi yaralandı.

İlk kaza dün saat 20.00 sıralarında Seydişehir- Antalya karayolu Taşağıl Üstgeçidi yakınında meydana geldi. Yaz tatili için yanına gelen 11 yaşındaki torunu Melih Gezer ile göletten balık tuttuktan sonra evlerine dönmez üzere olan 68 yaşındaki Memiş Gezer yönetimindeki 42 ZL 176 plakalı motosiklete, iddiaya göre plakası henüz belirlenemeyen otomobil çarpıp kaçtı. Kazada ağır yaralanan dede ve tonunu çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, motosiklete çarpıp kaçan aracın plakasını belirlemek için çalışma başlattı. İkinci kaza ise saat 21.00 sıralarında kent merkezindeki Seyitharun Bulvarı'nda meydana geldi. İzzet Şen'in kullandığı 42 ZF 050 plakalı motosiklet, kavşakta Emin Akçay yönetimindeki 42 BEM 72 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Şen yaralandı. Yaralı Şen, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Taşağıl Antalya Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

melih gezer:

Ben melih gezer yani torun.Dedem vefat etti bende su anda meram tip fakultesinde fizik bolumunde yatiyorum ben vurandan sikayetci degilim kaza olabilir ama bizi orda birakmasindan sikayetciyim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title