Haberler

Seydişehir Belediyesinden Yatırım Atağı

Seydişehir Belediyesinin ilçeyi çağdaş görünüme kazandırmak için 5 milyon liralık sıcak asfalt ve andezit taş alım ihalesi yaptığı bildirildi.

Seydişehir Belediyesinin ilçeyi çağdaş görünüme kazandırmak için 5 milyon liralık sıcak asfalt ve andezit taş alım ihalesi yaptığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, çağdaş kent olma yolunda ilerleyen Seydişehir'in yeni yatırım projeleriyle ivme kazanacağını söyledi. Cadde ve sokakların asfalt ihtiyacını karşılamak üzere 28 bin ton sıcak asfalt, 13 bin ton andezit taşı halesi yaptıklarını belirten Tutal, şunları kaydetti:

"Alt ve üstyapı çalışmaları sonucu yollarda ve kaldırımlarda oluşan olumsuzlukları bir an önce çözüme kavuşturarak, yol ve kaldırım sorununu ortadan kaldıracağız. Yeni alım yaptığımız Asfalt ve Andezit taş döşeme çalışmalarında önceliği trafik yükü yoğun olan Seyyid Harun bulvarı ve Necati Kalaycıoğlu cadddesine (Bozkır yolu)  vereceğiz. 2015 yılının ilkbahar ayında  buraların yol, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları tamamlanmış olacak." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title