Haberler

Seydişehir Belediyesinden Mevlit Kandilin'de Süt Ve Gül Kitap İkramı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili vesilesiyle düzenlenen programda, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımız için dualar edildi.


Mevlid Kandili dolayısıyla kadın, erkek, genç, yaşlı herkes camilerde saf tuttu.Namaz kılıp, dua eden vatandaşlar, okunan Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahilerle kandilin manevi havasını yaşadı.

Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyid Harun Camii'nde yatsı namazının ardından düzenlenen Kandil özel programına çok sayıda vatandaşımız katıldı. Camide yer bulamayan bazı vatandaşlar, namazı avluda kıldı.
PeygamberEfendimiz'e (S.A.V.) getirilen salavat, okunan mevlit, Kur'an-ı Kerim şehitlerimiz için yapılan dualar dahada latif bir hale getirdi.

Seyitharun Veli Camii'nde okunan mevlit'i şerif programına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal,İlçe Müftüsü Kemal Demirel , Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.  Gecenin sonunda cemaate Seydişehir Belediyesi tarafından, Kandil simidi ve sıcak süt ikramı yapılırken Belediye Başkanı Tutal, tarafından gül ve Peygamber Efendimizin hayatını konu alan birde kitap hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tutal Seydişehir Güncel Haberler

title