Haberler

Seydişehir Belediyesi'ne 80 Kişilik İstihdam

İŞ-KUR tarafından oluşturulan istihdam paketinde Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi'nde 80 kişi göreve başlıyor.

Ödeneğinin tamamı İş-Kur tarafından karşılanan istihdam paketinde 6 ay süre ile çalıştırılmak üzere göreve başlayacak personel, asgari ücret ile çalışacak. Seydişehir Belediyesi ve İş-Kur Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokole göre kabul edilenler 1 Temmuz 2015, 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Seydişehir Belediyesi tarafından uygun görülen işlerde görevlendirilecekler.

İŞ-KUR'A 115 KİŞİ BAŞVURU YAPTI

İş-Kur'un Seydişehir Belediyesi ile hazırladığı protokolün ardından Seydişehir İş-Kur'a 115 kişi çalışmak için müracaat etmesine karşın istenilen şartlara; herhangi bir yerde çalışmaması, Bağ-kur, SSK gibi ön şartları sağlayamamasından dolayı 95 kişi kabul edildi. 80 kişilik kontenjan ise 60'ı öncelikli grup; eski hükümlü, engelli, bayan, 35 yaşın üstü erkek gibi özellikler ile belirlenip kalan 20 kişi ise kura ile tespit edildi.

Göreve başlayacak olan 80 kişinin Seydişehir Belediyesi tarafından vasıflarına uygun görülen yerlerde çalıştırılacağını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, göreve başlayacak olan işçilere hayırlı olsun dileklerini iletti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title