Haberler

Seydişehir Belediyesi Mevka Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Güncelleme:

Mevka 2014-2023 bölge planı çalışmalarına Seydişehir Belediyesi ev sahipliği yaptı.

Mevlana Kalkınma Ajansı'nın Koordinasyonunda Düzenlenen 'Hizmetler Teknik Komitesi Dördüncü Toplantısında 10 yıllık Hedefler Değerlendirildi.

Seydişehir Belediyesi, Mevlana Kalkınma Ajansı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen ve bölge planlama çalışmaları kapsamında önümüzdeki 10 yıllık hedeflerin gerçekleştirilmesinin amaçlandığı, Türkiye'nin 2023 vizyonuna hazırlık çalışmalarına katkı sunan Hizmetler Teknik Komitesi'nin dördüncü toplantısına ev sahipliği yaptı.

2014-2023 Bölge Planı Çalışmaları ile TR52 Karaman- Konya Bölgesi, Bölgesel Plana katkı toplantısı olarak da nitelendirilen toplantı Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat toplantının bir bölümüne katıldı. MEVKA'dan Uzman Ali Kerem Fidan'ın moderatörlük yaptığı toplantıya Hizmetler Teknik Komitesi Başkanlığını yürüten Seydişehir Belediyesi AB Proje Koordinatörü Filiz Sıdıka Şahin başkanlık yaptı.Toplantıya Konya Ticaret Odası'ndan Hakan Karagöz, Konya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğinden Ramazan Kuşpınar, ABİGEM'den Mukaddes Erel, TÜİK'den Kadir Aksakal, KONTV'den Fatih Karakaş, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'ndan Neslihan Ertaş,Çağlayan Koyuncu,Melih Kara, Selçuklu Belediyesi'nden Ahmet Nuzumlalı, Kop İdaresinden Adnan Karaibrahimoğlu katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 2014-2023 Bölge Planı çalışmalarını gerçekleştiren Mevka Hizmetler Teknik Komitesini Seydişehir'de görmek ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Başkan Çat "Ülkemizin kalkınabilmesi,üretebilmesi,istihdamın gelişmesi için bunların yapılması şart.Gelişmişliğin temelinde bu çalışmaların önemi büyük. Ciddi kaynak transferleri niteliğindeki bu projeler, bizim gibi fakr-u zaruret içerisinde hizmet üretmeye çalışan belediyeler için can simidi niteliği taşımaktadır. Mevka Temsilcisi Ali Kerem Bey'in şahsında başta Mevka Genel Sekreteri olmak üzere tüm ekip çalışanlarına teşekkür ederim" dedi.

Mevka Hizmetler Teknik Komitesi Başkanı Filiz ŞAHİN ise "Farklı kurum ve kuruluşların temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz Mevka Hizmetler Teknik Komitesi 4. toplantısında TR52 Karaman- Konya Bölgesi Bölge Planı için çok önemli strateji ve önceliklerle çalışılmaktadır.Gelecek hafta yapılacak olan 5. toplantı ile tamamlanacak nihai raporun,bölgenin hizmetler sektöründe farklı değerlerinin ortaya konmasında çok önemli olacağı düşünülmektedir" dedi.

Hizmetler Teknik Komitesinin İlk toplantısında ajans uzmanları tarafından Bölge Planı öncelik,strateji nedir,çalışmanın amacı ve çalışma usulleri hakkında üyelere sunum yapıldı.Ayrıca komitelerin başkanları ve raportörleri belirlendi.

İkinci toplantıda ise öncelikler altında üçer strateji belirlenerek gerekçeleri (sorunlar, mevcut durum, potansiyeller, tehditler v.b) ile birlikte ifade edildi. Üçüncü ve dördüncü toplantıda stratejilerin gerekçeleri ve mevcut durum çalışıldı. Komite Başkanı tarafından raporlar Kalkınma Kurulu'nda ve gerekli görülmesi halinde diğer toplantılara sunulacak.

Toplantı sonrası Belediye Başkanının eşliğinde icraatlar teknik gezisi ile komiteye Seydişehir tanıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Seydişehir Karaman Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title