Haberler

Seydikemer Toplum Sağlığı Merkezi Bina Açılışı

Güncelleme:

Seydikemer Toplum Sağlığı Merkezi yeni binasına taşındı.


Seydikemer Toplum Sağlığı Merkezi açılışa; Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Jandarma Komutanı Mehmet Şenyiğit, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, İlçe Sağlık Müdürü Ali Tekin, Siyasi Parti Temsilcileri, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları, Daire Amirleri ve vatandaşlar Katıldı.

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken; Seydikemer Toplum Sağlığı Merkezi yeni binamız yenilerek şartlar iyileştirilmiştir. İlçemizde bildiğiniz üzere beşten sonra hastalanmak yasaktı. Bu saati on ikiye alabildik. Ümit ediyoruz ki ilçemiz de 24 saat boyunca sağlık hizmeti verebilelim. İlçemize yapılması planlanan bölge hastanesi ilçemiz için çok önemli bir değere sahip. İlçemiz sadece 61.000 nüfusa sahip değil. Kaş ve Burdur'u da dikkate aldığınız da ilçemizin nüfusu 100.000 üzerindedir. Bu dağınık bölge yerleşkesine bir de Fethiye' nin ulaşımı, trafiği ve 140 bin nüfusu da eklenince ilçemiz bölge hastanesi portföyüne sahip bir ilçedir. Toplum Sağlığı Merkezlerini sadece tedavi unsuru olarak görmemiz doğru değildir. Toplum Sağlığı Merkezleri hasta olmadan önce vatandaşlarımızı hastalıklar hakkında bilgi vermelidir. Hastalara yol gösterici uyarıcı olmadır, diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; "İlçemiz Seydikemer de vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmeleri için elimiz den geleni yapıyoruz. Yeni binamızı da hizmete sunduk. İlçemize Bölge Hastanesi bir ihtiyaçtır. Bölge Hastanesi yapılabilmesi için girişlerimiz devam etmektedir. Bölge hastanesi yeri olarak çırpı bölgesi düşünülmektedir"dedi.

İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin; "Seydikemer' de Sağlık Bakanlığı olarak yapmamız gereken iş ve işlemeler yapılmaktadır. Seydikemer' e sağlık açısından en iyi hizmeti nasıl verebilirizin derdi ve gayreti içindeyiz. Seydikemer de çalışmalarımız devam ediyor. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın önderliğinde akşamları da hizmet verebilir olduk. Fethiye ve Seydikemer' in ortak kullanabileceği bir hastane ihtiyacının olduğunu farkındayız. Fethiye ve Seydikemer için hastane ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımız devam ediyor". Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yakup Otgöz Seydikemer Ali Tekin Fethiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title