Haberler

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken'den İadei Ziyaret

Güncelleme:

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Köken'i Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Başkan Yardımcısı Burhanettin Tuna karşıladı.

Büyükşehir yasası ile ilçe statüsüne kavuşan Seydikemer'e geçtiğimiz Eylül ayında atanan ve Seydikemer Kaymakamlığı görevine başlayan Muammer Köken'i FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri göreve başladığı günlerde ziyaret etmişti. Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken odamıza geliş nedenini bu ziyaretin iade-i ziyareti olarak açıkladı.

Karşılıklı sohbet havası içinde geçen ziyarette Kaymakam Köken Seydikemer 'de kamu kuruluşlarının hızla göreve başladığını söyleyerek ilçedeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Seydikemer ve çevresindeki üyelerin yeni ilçe kurulmasına rağmen oda olarak FTSO bünyesinde olduklarını, ilçelerin ayrılması ile oda üyeliklerinin değişmediği bilgisini verdi. Arıcan, gerçekleşen ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve Seydikemer için yapılacak her konuda yardıma hazır olduklarını Kaymakam Muammer Köken'e iletti - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Köken Akif Arıcan Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title