Haberler

Seydikemer'e Köylü Pazarı Kurulmaya Başladı

Seydikemer ilçe olmadan önce kurulan Menekşe alanındaki semt pazarı, yol ve okul yapım çalışmalarından dolayı Cumhuriyet mahallesine taşınmıştı.

Seydikemer ilçe olmadan önce kurulan Menekşe alanındaki semt pazarı, yol ve okul yapım çalışmalarından dolayı Cumhuriyet mahallesine taşınmıştı. Menekşe Mahallesi ve Belen Mahallesi muhtarları vatandaşların ikinci bir pazar günü isteği üzerine harekete geçtiler ve Cuma günü kurulan semt pazarından hariç Pazartesi günü de köylü pazarı kurulması için gerekli çalışmaları başlattılar.

Geçtiğimiz hafta menekşe mahallesinde Milletvekili Hasan Özyer ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz mahalle halkıyla bir toplantıda buluşmuş ve mahalle halkı en büyük isteklerinin Mahallelerinde pazartesi günü Köylü pazarı kurulması olduğunu belirtmişlerdi.

ÖZYER VE OTGÖZ SÖZ VERİP YAPTILAR

Menekşe Mahalle muhtarı Fatih Köymen yaptığı açıklamada; "Vatandaşlarımız ilçemiz de köylü pazarı eksikliğini dile getirmişler ve Biz de Belen Mahalle Muhtarı arkadaşım Harun Karamanlı ile bu istekleri takip ederek, geçtiğimiz günlerde mahallemizde toplantı düzenleyen Milletvekilimiz Hasan Özyer ve Yakup Otgöz Başkanımıza bildirmiştik. Milletvekilimiz Hasan Özyer ve Başkanımız Yakup Otgöz vatandaşlardan gelen bu isteğe sağduyulu yaklaşıp olması için gerekli çalışmaları başlatacaklarının sözünü verdiler. Sağ olsunlar sözlerini tutarak köylü pazarını Menekşe mahallemizde kurdurttular" dedi.

KÖYLÜ PAZARINDAN HERKES MEMNUN

Belen Mahalle Muhtarı Harun Karamanlı ise yaptığı açıklama da, "Milletvekilimiz Hasan Özyer ve Başkanımız Yakup Otgöz Seydikemer için ne gerekiyorsa yapıyorlar ve yapmaya da devam edeceklerine inanıyoruz. Menekşe Mahallesi ve Belen Mahallesi vatandaşları olarak vekilimizden ve Başkanımızdan isteğimiz vardı dile getirdik ve kısa bir süre geçmesine rağmen bu isteğimiz yerine geldi. Mahalledeki vatandaşlarımız, pazarcı esnafımız, mahalle esnafları herkes köylü pazarının kurulmasından memnun. Bizlere bu memnuniyeti yaşatan Vekilimiz Hasan Özyer ve Başkanımız Yakup Otgöz'e teşekkür ediyorum" dedi.

Pazarcı esnafı ve mahalle sakinleri de; köylü pazarının kurulmasının Seydikemere hareketlilik getirdiğini ve pazarcının da esnafında vatandaşında mutlu olduklarını dile getirerek, Milletvekili Hasan Özyer'e ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yakup Otgöz Hasan Özyer Seydikemer Belen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title