Haberler

Seydikemer'de Turizm Denetimleri Devam Ediyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde turizm faaliyetlerinin daha nitelikli ve turist memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak şekilde yürütülmesi amacıyla denetimlere ara vermeden devam ediliyor.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde turizm faaliyetlerinin daha nitelikli ve turist memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak şekilde yürütülmesi amacıyla denetimlere ara vermeden devam ediliyor.

Seydikemer'de turizm faaliyetlerinin daha nitelikli ve turist memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak şekilde yürütülmesi amacıyla Muğla Valiliğinin turizm faaliyet ve hizmetleri usül ve esasları genelgesine istinaden, Seydikemer Kaymakamlığının makam onayı ile İlçe Mal Müdürü koordinasyonunda Seydikemer'de bulunan kurum ve kuruluşlardan temsilci alınarak denetim komisyonu oluşturuldu.

Genelge konuları ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Kaymakam Muammer Kökenin ve işletme sahiplerinin de katıldığı bir toplantı düzenlenerek işletme sahipleri konuyla ilgili bilgilendirilmişlerdi.

Denetim komisyonu Haziran ayında başladığı denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.Yapılan denetimlerde şu ana kadar 87 işletme sahibine tutanak tutularak denetim yapılmış ve denetimler sonucunda 2 işletmeye Süresi geçmiş gıda maddesi kullanımından dolayı 2 bin 926 TL idari para cezası uygulandı.

Denetim Komisyon üyelerinden Esnaf Odası Temsilcisi Osman Alagöz yaptığı açıklamada; "Denetim komisyonunun amacı esnaflarımızı cezalandırmak değildir. Yapılan bu denetimlerle esnaflarımızın eksikliklerini gidermelerini sağlamak, mükellefleri bilinçlendirmek adına gerekli bilgiyi kendilerine aktararak ilçemizdeki turizm işletmelerinin daha kaliteli hizmet üretmesini sağlayarak ilçemizdeki turizm gelirini artırmayı amaçlamış bulunuyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydikemer Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title