Haberler

Gülşen: Spor Kıyafetlerimle Kötü Çıkıyorum

Güncelleme:

Bebek parkında ısınma hareketleri yaparken görüntülenen Gülşen, poz isteyen gazetecilere "Beni böyle çekmeyin, spor kıyafetler ile kötü çıkıyorum arkadaşlar." dedi.

Hemen hemen her gün Bebek sahilinde görüntülenen Gülşen yine adresi değiştirmedi. Ünlülerin yaşam koçu olarak ün salan Şeyda Çoşkun ile birlikte spor yapan ünlü şarkıcı poz vermek istemedi.

"SPOR KIYAFETLERİMLE ÇEKMEYİN"

Bebek parkında ısınma hareketleri yaparken görüntülenen Gülşen, poz isteyen gazetecilere "Beni böyle çekmeyin, spor kıyafetler ile kötü çıkıyorum arkadaşlaR." ricasında bulundu.

YOLUN KARŞISINA GEÇERKEN ZORLANDI

Çağırdığı aracının gelmesini bekleyen ve hızla akın trafikte yolun karşısına geçmeye çalışan şarkıcı zor anlar yaşadı. Daha sonra aracının gelmesi ile Bebek'ten ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülşen Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500

Yorumlar (9)

pembe:

cins bu ya sanki süslü hali pek güzel gibi ALLAHIN çırpı bacaklısı

7
1
yanıtYanıtla
kop:

dayanıklı olsa nolur yinede çirkin buda sadece vücudunu gösteriyo yaptığı birşey yok

3
0
yanıtYanıtla
tek yürüyünce gitmiyormu kilolar ):

bu medyatikleri anlamıyorum arkadaş tek başına yürüyemiyormusunuz bir de kaç bin dolar veriyorsunuz şeyda denen hatuna birlikte yürümek için

2
0
yanıtYanıtla
BAŞAK):

GÜLŞENİ SEVERİMDE YANI GÜZEL Bİ KADIN DEĞİL FİZİĞİ FALAN ÇOK KÖTÜ KURU BACAKLARI ÇARPIK FALAN İŞTE SİZDE HER İNSAN GİBİ BÖYLESİNİZ NORMALDE ERKEKLERDE BEĞENDİĞİ ÜNLÜLERİ HEP ÖYLE SAHNEDEKİ GİBİ BAKIMLI SANIYOLAR. SONRADA BUNLAR KADINSA EVDEKİ NE DERLER. AHA İŞTE BUYRUN BUNLAR NORMALDE DAHA ÇİRKİN

2
0
yanıtYanıtla
vatan:

bunların hava yapmasının sebebi sizsiniz medya kusura bakmayında, hangisinin ne giydiği, ne yediği, ne yaptığı çokmu önemli acaba, toplumu mongollaştırmayı bırakın artık ya

1
0
yanıtYanıtla
mayk:

aynen sen ciplak takil kiyafetle biseye benzemiyon zaten

1
0
yanıtYanıtla
canısı:

bunlar wc ye de yalnız gitmezler ille birileri olucak. . .

1
0
yanıtYanıtla
leylaMobil-ANDROID:

bunlar makyaj yapinca kendilerini guzel zannediyorlar

0
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

yanındaki daha kötü ondan utandı heralde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title