Haberler

Şevval Sam ve Cihat Aşkın Tangoya Doyuracak

Güncelleme:

Aşk ve tutkunun simgesi tango, Şevval Sam'ın sesi ve Cihat Aşkın'ın kemanıyla İş Sanat'ta sevenleriyle buluşacak.

Aşk ve tutkunun simgesi tango, Şevval Sam'ın sesi ve Cihat Aşkın'ın kemanıyla İş Sanat'ta sevenleriyle buluşacak.

Karadeniz türkülerine, Türk sanat müziği eserlerine ve arabesk şarkılara orijinal yorumlar getirdiği albümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Şevval Sam, bu kez tümünü tango repertuarına ayırdığı yeni albümüyle 10 Aralık Salı günü İş Sanat'a konuk oluyor. Gecenin sürpriz konuğu ise, albümde de tangolara eşlik eden Türkiye'nin önde gelen keman sanatçılarından Cihat Aşkın olacak.

İki yıllık titiz bir ön hazırlığın ürünü olan albümde Şevval Sam, Türkiye ve dünyadan harmanlanan modern ve klasik tangoların yanı sıra yeni bestelere de sıcak sesiyle hayat veriyor. Sam, Astor Piazzola'nın "Libertango" ve Carlos Gardel'in "Por Una Cabeza" gibi klasikleşen eserlerini Türkçe sözlerle yeniden yorumluyor.

Gecede izleyicileri bir de sürpriz bekliyor. Uzun zamandır hazırlıkları devam eden konser, Şevval Sam'ın danslarıyla renklenecek. Şevval Sam'ın klasikleri arasında yerini alacak bu özel albümünün ilk konseri, 10 Aralık'ta. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şevval Sam Karadeniz Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title