Haberler

Şevki Yılmaz'dan Yakutiye'ye Övgü

Güncelleme:

Refah Partisi Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti.

Refah Partisi Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret etti.

Erzurum'un belediyecilik alanında değişmiş olduğunu belirten Yılmaz, Yakutiye İlçesinde gördükleri karşısında çok mutlu olduğunu söyledi. Ali Korkut'tan çalışmaları dinleyen Yılmaz, "Kayseri ve Konya'dan geri kalan yanınız yok. Geçmişte de çok gelmiştim, ilk defa böyle güzellikleri gördüm. Allah yardımcınız olsun" dedi.

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, bir konferans için geldiği Erzurum'da belediyecilik hizmetlerini de yakından inceledi. Şehir merkezinde gördüklerinin kendisini şaşırttığını ifade eden Yılmaz, "Dünden beri şehir merkezini gezdik. Arkadaşlarımız anlattılar, görerek şahit olduk. Ali Korkut kardeşim çok güzel işler yapmış. Şimdi kendisinden de dinledim, yaptıkları Ak Belediyeciliğin nadide hizmetleridir. Çok güzel işler yapılmış. Özellikle tarihi camilerin çevresinin açılmasıyla ilgili projeleri, Üç Kümbetler, Yakutiye Meydanı çok değerli işler. Allah yardımcısı olsun." dedi. Şevki Yılmaz, Gürcükapı Cami çevresi projesinden de çok etkilendi. 'yerinde gördük, çevrenin açılması çok anlamlı olur' diyen Yılmaz, Camilerin çevresinin açılması, onların şenlenmesi anlamına geleceğini beyan etti.

Ali Korkut, Şevki Yılmaz'a 2009 seçimleri sonrası yaşanan değişimi projeler üzerinden görsel olarak anlattı. Kısa bir tur çizen Korkut, fazla personel yükünden, yaptığı kentsel dönüşümlere, açılan yollar ve yapılan yeşil alanlar, park ve mesire alanlarına kadar süreci aktardı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevki Yılmaz Ali Korkut Yakutiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title