Haberler

Şevket Demirel'in Vefatı

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da defnedildi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da defnedildi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi olan Demirel'in cenazesi, dün getirildiği İslamköy'deki Şehriban Hatun Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, İslamköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Cenaze törenine eşi Sezen Demirel ve yakınları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Vali Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, eski bakanlardan İsmet Sezgin, iş adamları Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı ve Nihat Özdemir ile Başkent Üniversitesi eski Rektörü Mehmet Haberal, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninde Bakan Soylu, Şevket Demirel'in mezarına toprak atarak dua etti.

Cenaze töreninin ardından Süleyman Soylu, Çalca Tepesi'nde bulunan Süleyman Demirel'in mezarını da ziyaret ederek, ziyaretçi defterini imzaladı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demirel Şevket Demirel İstanbul Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title