Haberler

Sevindiren Tesadüf

AK Parti’nin Kütahya ve Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi ekipleri, seçim çalışmaları kapsamında, 2 ilin sınırındatesadüfen buluştu.

AK Parti'nin Kütahya ve Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi ekipleri, seçim çalışmaları kapsamında, 2 ilin sınırında

tesadüfen buluştu.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Atay, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Esma Ölçen ve Nagehan Aydın olarak Akçamescit, Kaynarca, Akoluk, Makasalanı, Damlalıkaraağaç, Göçeri, Kumluyurt, Ahiler, Çavuşçiftliği, Çöğürler, Belkavak ve Teşvikiye köylerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi, taleplerini not aldı.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, "Yapılan çalışmaları yerinde gördük. Vatandaşlarımız, AK Parti döneminde köylerimizde yapılan alt ve üst yapılar, sosyal donatılar için memnuniyet teşekkürlerini ifade ettiler" dedi.

Bu arada, AK Parti Kütahya ekibi, Eskişehir il sınırındaki Makasalanı köyüne geldiğinde, Seyitgazi'ye bağlı Sandıközü ve Göcenoluk köylerine gitmekte olan AK Parti'nin Seyitgazi ilçesi ekibiyle karşılaştı. İki ilin ekibi, bir süre seçim çalışmalarıyla alakalı bilgi alış verişinde bulundu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Seyitgazi Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title