Haberler

Sevinç: "Başarılı Sporcuları Kentimizdeki Kulüplere Kazandıracağız"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan basketbol kursuna, öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan basketbol kursuna, öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Basketbol Bölge Antrenörü Cenk Sevinç, 5 Ocak Fatih Terim Stadı, Tribün Altı Antrenman Salonu'nda haftanın 5 günü gerçekleştirdikleri Basketbol İl Spor Okulları'na 900 sporcunun katıldığını çalışmaların devam ettiğini söyledi. Sistemli ve düzenli bir şekilde çalıştıklarını belirten Sevinç, "Kursa 900 kişi kayıt yaptırdı. Buna rağmen, her geçen gün antrenmanlara katılanların sayısı artıyor. Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak çocuklarımızın iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz. Velilerin de duyarlı davranmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor" diye konuştu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Atşabak'ın malzeme ve tesis yönünde tüm olanakları sağladığını anımsatan Sevinç, "Tüm hedefimiz, minik, küçük,yıldız, genç ve büyük kız ile erkekler arasından yetenekli sporcuları Gençlikspor kulübümüze ve kentimizde bulunan diğer kulüplere kazandıracağız" dedi.

Cenk Sevinç, bölge antrenörü Ayça Çiçekli, Hakan Tulay ile yardımcı antrenörler Süleyman Mert Dönmez, Murat Akdöker ve Ahmet Yalkın ile koordineli çalıştıklarını sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title