Haberler

"Sevimli Tehlikeli"nin Galasında 'Kadına Şiddette Hayır' Sloganları

Güncelleme:

Özcan Deniz'in yönettiği "Sevimli Tehlikeli" filminin Eskişehir'deki galasında Mersin'de katledilen Özgecan Aslan için 'Kadına Şiddette Hayır' sloganları atıldı.

"Sevimli Tehlikeli" filminin Eskişehir galasına oyuncular Ayça Ayşin Turan, Taner Turan ve Burçin Birben ile filmin yönetmeni Özcan Deniz katıldı. Gala sırasında oyuncuların Mersin'de katledilen Özgecan Aslan'ı anması ile Özcan Deniz'in teklifi üzerine galaya katılanlar hep birlikte 'Kadına Şiddette Hayır' sloganları attı.

DENİZ: SEVİMLİ TEHLİKE'NİN GİŞESİNDEN ÇOK MEMNUNUZ

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı "Sevimli Tehlikeli" filminin Eskişehir galası yapıldı.Kentteki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen galada konuşan yönetmen Özcan Deniz, filmin gişesinden memnun olduğunu söyledi."Sevimli Tehlikeli"nin Türk sinemasında ihtiyaç duyulan filmlerden olduğunu belirten Deniz, "Herkesi ilgilendiren ve keyiflendiren bir film oldu. Seyirci çok sahip çıktı. Son iki gündür de gişede adeta patlama yaşandı. Devam hikayesi olan bir film, bunun devamı gelecek. Bu filmin bazı sahneleri Türk sinemasında daha önce kullanılmayan tekniklerle çekildi. Benim için böyle bir ilke sahip" diye konuştu.

KATLEDİLEN ÖZGECAN ASLAN UNUTULMADI

Film oyuncularından Ayça Ayşin Turan da Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin Türkiye'yi yasa boğduğunu anımsattı.Daha sonra film oyuncuları ve vatandaşlar, Özcan Deniz'in isteği üzerine aynı anda "Kadına şiddete hayır" diye bağırdı.Özcan ve beraberindekiler, konuşmaların ardından filmi izlemek için sinema salonuna geçti.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Burçin Birben Özcan Deniz Eskişehir Mersin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (1)

azeri qızı kemale:

ben o kıza benzeri bir daha senin etrafında görmek istemiyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title