Haberler

Sevimli Dostlarınız Taurus'a Emanet

Güncelleme:

İlklerin AVM'si Taurus, yine bir ilke imza atarak projelendirdiği "Pet Pansiyon"u hizmete açtı

Sunduğu birbirinden farklı ve eğlenceli hizmetlerle AVM anlayışına yeni soluk getiren Taurus AVM, yine bir ilke imza attı.

Taurus AVM, hayvanseverlerin küçük dostlarıyla alışveriş merkezlerine gelememesinin önüne geçmek için projelendirdiği "Pet Pansiyon"u çok sayıda hayvanseverin katılımıyla hizmete açtı.

Düzenlediği etkinlikler ve sunduğu farklı hizmetlerle her yaş grubuna hitap eden Taurus AVM, küçük dostlarımızı da unutmadı. Ücretsiz olarak hizmete açtığı Pet Pansiyon ile AVM'lerdeki önemli bir eksiği tamamlayan Taurus AVM, siz rahatça alışveriş yaparken, minik dostlarınıza AVM içerisinde ücretsiz konaklama olanağı sağlayacak. Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Pet Pansiyon, açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Hayvansever kimliğiyle tanınan usta gazeteci Bekir Coşkun'un katıldığı törende "Yetenek Sizsiniz" yarışması birincisi yetenekli köpek MAX da şovlarıyla açılışa renk kattı.

Yıllardır hayalini kurduğu çok önemli bir projeyi hayata geçirdiğini dile getiren Taurus Balgat Yatırım A.Ş Genel Müdürü Ömer Tezcan, bundan böyle hayvanseverlerin dostlarını evde yalnız bırakmak zorunda kalmadan gönül rahatlığıyla Taurus'a emanet edebileceklerini belirtti.

-"Çocuklarımıza örnek olmayı amaçladık"

Ömer Tezcan,şunları söyledi:

"Pet Pansiyon'u inşa ederken 3 amacımız vardı. Bunlardan ilki sokak hayvanlarına dikkati çekmekti. Evde yaşayan hayvanlara göre sokak hayvanlarının ömrü daha kısa. Biz evde bırakılamayan dostlarımızı güzel bir ortamda ağırlamak istedik. Ücretsiz olan Pet pansiyonumuz klimalı ve havalandırmalıdır. Ayrıca böyle bir hizmetle çocuklarımıza örnek olmayı amaçladık."

Bu projenin hep hayali olduğunu söyleyen Tezcan, "Benim de köpeklerim var. Onları evde bırakarak dışarı çıkmak hep beni rahatsız ederdi. Özellikle AVM'lerdeki bu eksikliğin giderilmesini isterdim. Şimdiye kadar kimse dostlarımıza yönelik böyle bir projeye imza atmadı. Taurus AVM olarak Türkiye'de bir ilki hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Taurus AVM'de artan yemeklerin bizzat kendi personelleri tarafından Çankaya Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağına ulaştırıldığını bildiren Tezcan, şunları söyledi:

"Taurus AVM bir alışveriş merkezinden öte 'yaşam merkezi' olma hedefiyle yola çıktı. Bu yüzden de herkese uygun hizmeti verebilmek için projelendirildi. Taurus AVM'ye gelen her yaştan ziyaretçi kendisine uygun hizmete ulaşıyor. Dijital oyunlarıyla eğlence severlerin, seçkin marka karması ile alışveriş tutkunlarının, farklı tatların bir araya geldiği yemek bölümüyle lezzet tutkunlarının kısacası herkesin AVM'si olmayı başardık. Pet Pansiyon ile birlikte minik dostlarımız da Taurus'ta kendisine yer bulabilecek."

-"Burası sevginin kesiştiği yer"

Hayvansever kimliği ile de tanınan Gazeteci Yazar Bekir Coşkun ise her gün çok sayıda davet aldığını, bunların önemli bölümüne iş yoğunluğu nedeniyle katılamadığını belirtti.

Buna karşın Taurus AVM'de minik dostlar için inşa edilen Pet Pansiyon'un ilgisini çektiğini ve bu davete katıldığını ifade eden Bekir Coşkun, bir yarışmada birinci olan köpek MAX' ın şovunu bekleyen çocukları işaret ederek, "Burası sevginin kesiştiği yer. Siz bizim kavgalarımıza bakmayın. Biz birbirimizle kavga ederiz ancak, olay bir hayvana dayandığında hemen barışırız. Hayvanları yaşatmak için ortak mücadele veririz. Hayvan sevgisi birleştirici bir güçtür. Siz onları koruyun" dedi.

Pet Pansiyon daha sonra, çok sayıda ziyaretçi, hayvanseverin katılımıyla törenle açıldı. Süper yetenek MAX, pet pansiyonun ilk konuklarına eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bekir Coşkun Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title