Haberler

Sevilla Sportif Direktörü: Mehmet Topal Takımında Kalmaya Karar Verdi

Güncelleme:

Sevilla'nın Sportif Direktörü Monchi, Mehmet Topal'la ilgili soruya "Takımında kalmaya karar verdi. Geçen haftaya kadar menajeri ile görüşmelerimiz vardı." dedi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mehmet Topal'ın takımda kalıp kalmayacağı resmileşmedi ancak sarı-lacivertlilere müjdeyi Sevilla Sportif Direktörü Monchi verdi.

"TAKIMINDA KALMAYA KARAR VERDİ"

UEFA Avrupa Ligi'nde finale çok yaklaşan Sevilla'nın patronu Monchi, düzenlediği basın toplantısında transfer sorularına da maruz kaldı. Monchi, Mehmet Topal ile ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Takımında kalmaya karar verdi. Geçen haftaya kadar menajeri ile görüşmelerimiz vardı. Ama artık bizim için 'örümcek adam' sayfası kapandı."

DAHA ÖNCE EMERY'LE ÇALIŞMIŞTI

Valencia'da oynadığı yıllarda Topal, Sevilla'nın şu anki teknik direktörü Unai Emery'nin öğrencisiydi. Kendisine de "örümcek adam" lakabı, orada forma giydiği dönem verilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

MMOM:

‘’Ya hayyü hıyne la hayye fi deymumiyyeti mülkihi ve bekaih’’ Uzun ömürlü ve hastalıklardan ve afetlerden uzak rahat bir yaşam isteyenler bu esmayı okumayı adet haline getirsinler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title