Haberler

Sevilla'lı Carlos Bacca, 7 Yıl Önce Balık Tutarak Geçimini Sağlıyormuş

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi finalinde Dnipro'yu 3-2 mağlup eden Sevilla'da 2 gol atarak geceye damga vuran Bacca'nın, 7 yıl önce balık tutarak geçimini sağladığı ortaya çıktı.

2014-2015 sezonu UEFA Avrupa Ligi finalinde Dnipro'yu 3-2 mağlup eden Sevilla kupayı bir kez daha kupasına götürürken Carlos Bacca, attığı 2 golle geceye damga vuran isim oldu.

GECENİN YILDIZI BACCA

Maçta bulduğu 2 gol ile yıldızlaşan Sevilla'nın golcü oyuncusu Carlos Bacca, son 6 Avrupa Ligi maçında 5 gol, 3 asist ile muazzam bir performans ortaya koydu.

7 YIL ÖNCE BALIK TUTARAK GEÇİNİYORDU

La Liga'da Ronaldo, Messi, Neymar gibi yıldızların arkasında gol krallığında 4.sırada yer alan Kolombiyalı forvetin hikayesi herkesi şaşırtacak. 7 yıl önce ülkesinde balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Bacca, şimdiler tüm dünyanın konuştuğu dev kulüplerin peşinde koştuğu bir golcü haline geldi.

İşte Bacca'nın balık tutarak hayatını kazandığı geçmiş dönemden bir kare

GECENİN YILDIZI BACCA

Maçta bulduğu 2 gol ile yıldızlaşan Sevilla'nın golcü oyuncusu Carlos Bacca, son 6 Avrupa Ligi maçında 5 gol, 3 asist ile muazzam bir performans ortaya koydu.

Bacca, dün gece Dnipro karşısında attığı golden sonra çılgınlar gibi sevindi

LA LIGA'DA 4.SIRADA

Sevilla formasıyla bu sezon resmi maçlardaki 28. golünü atan Bacca, İspanyol futbolunun yıldızları Ronaldo, Messi ve Neymar'ın ardından 4. sırada yer aldı. Ronaldo attığı 61 gol ile ilk sırada yer alırken, Ronaldo'yu 56 gol ile Messi ve 37 gol ile Neymar takip etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ruhi biç:

taze balık iyidir

8
3
yanıtYanıtla
-->Mobil-IOS:

Gazete röportajından alınma resim.yanında topla falan,bizim fanatik fotomac yapardı.balıkçı galan diiil adam açım wiki den bakın 7 yıl önce de topçu..adam benjamin button mu 7 yıldır aynı saçlar tip

4
1
yanıtYanıtla
halirbam:

ülkesi Fakir olanin her futbolcusu asgari ücretli isciydi zaten . . . . sanki messi futbolcu olmasaydi zengin sipasi olacakti :-) . . . ya Boyaci-ya insaatci- en fazla memur . . . dogustan milyoner kac futbolcu var?

4
0
yanıtYanıtla
freedenMobil-ANDROID:

cok begendigim disiplinli ve yirtici bir forvet.

4
0
yanıtYanıtla
net:

SANKİ DİĞER FUTBOLCULARIN HEPSİ ÜNİVERSİTE MEZUNU, DOKTOR, AVUKAT YA DA DÜNYACA ÜNLÜ ZENGİNLERİN ÇOCUKLARI. ASIL HABER BU ŞEKİLDE BİRİ OLSAYDI OLURDU, ŞOK YAŞAYABİLİRDİK :)

2
1
yanıtYanıtla
jale kandemirmobilWeb@haberler.com:

Cav cav nasıl kesfetmedi acaba.

1
0
yanıtYanıtla
HimobilWeb@haberler.com:

Önümüzdeki sene bizdeki yerim garantici kafası yaşayanların ne tutacağını merakla bekliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title