Haberler

Sevilay'ın 'Sunroof'ta Ölümüne 9 Yıl Hapis İstemi

Güncelleme:

İzmir'de rahim kanserini yenen Sevilay Özkıyıcı arkadaşlarıyla dışarı çıktığında kaza geçirerek hayatını kaybetmişti. 4 ay önceki kazada sürücü Nizamettin Çetin hakkında 9 yıla kadar hapis isteniyor.

İzmir'de, rahim kanserini erken teşhisle yenen Sevilay Özkıyıcı, doktor kontrolüne gitmeden önce arkadaşlarıyla eğlenmek için dışarı çıktı. Arkadaşının kullandığı otomobilin, yağmurdan kayganlaşan yolda takla atmasıyla, başı sunroofa (tavan penceresi) sıkıştı ve hayatını kaybetti. 4 ay önceki kazada Sevilay Özkıyıcı'nın ölümüne neden olan sürücü Nizamettin Çetin, 'Bilinçli taksirle ölüme neden olmak' suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

BAŞI SUNROOF'A SIKIŞAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Alsancak semti Cumhuriyet Meydanı yakınında, Atatürk Caddesi'nde geçen 11 Şubat'ta meydana gelen kazada Nizamettin Çetin, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, yönetimindeki 45 TS 813 plakalı otomobilin diireksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil yol kenarındaki demir bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Nizamettin Çetin ile yanında bulanan Sevilay Özkıyıcı ağır yaralandı. Sevilay Özkıyıcı'nın başı otomobilin tavanında bulunan 'Sunroof'a sıkıştı. AKS 110 ekiplerinin kurtardığı Sevilay Özkıyıcı, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

3 ÇOCUK ANNESİNİN ACI YAŞAMI

Kazadan sonra 36 yaşındaki Sevilay Özkıyıcı'nın, acı hikayesi de ortaya çıktı. Eşinden boşandıktan sonra 3 çocuğuyla Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu Mahallesi'ndeki ailesinin yanına dönen Sevilay Özkıyıcı'nın, rahim kanseri olduğu, tedavi ve ameliyatların ardından hastalığı yendiği öğrenildi.

KAZADAN 6 GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTI

Büyük sevinç yaşayan Sevilay Özkıyıcı'nın, kaza günü de doktor kontrolüne gideceği için İzmir'de oturan kız arkadaşının yanına gittiği, gece de eğlenmek için arkadaşlarıyla dışarıya çıktığı belirlendi. Kaza tarihinden 6 gün sonra ise doğum gününü kutlamaya hazırlandığı öğrenildi.

BİLİNÇLİ OLARAK ÖLÜME NEDEN OLMAK SUÇUNDAN 9 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Kazadan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan sürücü Nizamettin Çetin hakkında Cumhuriyet Savcılığı, iddianame düzenlendi. Kazadan sonra büyük üzüntü yaşayan Nizamettin Çetin'ye 'bilinçli taksirle ölüme neden olmak' suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Nizamettin Çetin'nin yargılanmasına İzmir 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

nk03:

şu hdplileri de bilinçli terörden alın o zmn . . nasıl devlet anlamıyorum artık. . !

4
1
yanıtYanıtla
COMMENT:

ARABA ALIRKEN SUNROOF VE CAM TAVAN ALMAYIN TEHLİKELİ OLUYOR KAZA ANINDA.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title