Haberler

Sevgiye Uzanan Eller Projesi"

Adana Valiliği Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Sevgiye Uzanan Eller Projesi'' kapsamında 100 kişilik öğrenci gurubuna yönelik Osmaniye ve ilçelerinde kültür gezisi düzenlendi.

Adana Valiliği Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü tarafından başlatılan "Sevgiye Uzanan Eller Projesi" kapsamında 100 kişilik öğrenci gurubuna yönelik Osmaniye ve ilçelerinde kültür gezisi düzenlendi.

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Tabur, gezi öncesi yaptığı konuşmada, göç eden ailelerinin çocuklarının katıldığı proje kapsamında Kadirli, Toprakkale ve Sumbas ilçelerinin tarihi ve turistik yerlerine yönelik düzenlenen gezinin çok güzel olduğunu söyledi.

2010 yılından bu yana devam eden projenin Osmaniye bölümünde öğrencileri ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Tabur, "Bu projeye katkıda bulunmak bizleri mutlu etti. 1996 yılında il olan Osmaniye'yi 26 kalesi ile kaleler şehri olarak tanımlayabiliriz. Doğu Akdeniz'de sanayi, tarım, sağlık ve eğitimde hızla gelişen bir şehrimizdir. Öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlenen projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Kadirli İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Bilal Seyhan ise yerfıstığı ve turpta Türkiye'nin başkenti olan Kadirli'nin aynı zamanda tarihin yaşadığı bir şehir olduğunu belirterek, geziye katılan öğrencilerin unutulmaz bir gün yaşayacağını kaydetti.

Gezi katılan öğrenciler de geziye katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, ilk defa Osmaniye'ye geldiklerini söylediler. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Adana Valiliği Osmaniye Kadirli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title