Haberler

Kırklareli'nde Sevgisine Karşılık Alamayınca Çatıya Çıktı

Güncelleme:

Kırklareli'nde fabrika işçisi S.H. 2 ay önce tanışarak aşık olduğu Ç.T. adlı kız arkadaşından beklediği karşılığı göremeyince intihar için çatıya çıktı.

Kırklareli'nde fabrika işçisi 28 yaşındaki S.H., 2 ay önce tanışarak aşık olduğu 25 yaşındaki Ç.T. adlı kız arkadaşından beklediği karşılığı göremeyince intihar için inşaat halinde apartmanın çatısına çıktı. Genç kız ve polis ekiplerinin uzun ikna çabalarının ardından inen çılgın aşık, polis merkezine götürüldü.

Fabrika işçisi S.H. dün gece Bağdemlik Mahallesi'nde yapımı süren 5 katlı bir apartman inşaatında çatısına çıkarak intihar etmek istediğini söyledi. Çevreden sesleri duyanlar polis ekiplerine haber verdi. İnşaat önünde toplananlar S.H.'yi ikna etmeye çalışırken, gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri inşaat çevresinde güvenlik tedbiri aldı.

İki ay önce tanıştığı kız arkadaşını çok sevdiğini söyleyen S.H., Ç.T.'nin buna karşılık vermemesine kızarak çatıya çıktığını söyledi. Bunun üzerine polisin irtibat kurarak inşaata çağırdığı Ç.T., S.H.'nin yanına çıkarak inmesi için ikna etti. İnşaattan aşağı inen S.H., baygınlık geçirdi.

Ambulansla götürüldüğü Kırklareli Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilerek ifadesi alınan S.H., daha sonra serbest bırakıldı. - Kırklareli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title