Haberler

Sevgilisinin Kurşunuyla Hayatını Kaybeden Doktor Toprağa Verildi

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde sevgilisi Zeren Büke Toku’nun silahından çıkan tek kurşunla intiharda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam son yolculuğuna uğurlandı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde sevgilisi Zeren Büke Toku'nun silahından çıkan tek kurşunla intiharda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam son yolculuğuna uğurlandı.

Cuma günü İstiklal Caddesi üzerinde arkadaşı Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam ile birlikte eğlenen Zeren Büke Toku, henüz bilinmeyen bir nedenle silahı başına dayayıp tetiği çekmişti. Zeren Büke Toku'nun kafatasını delip geçen mermi Sağlam'ın başına saplanmıştı. Toku, olay yerinde hayatını kaybetmiş Sağlam, yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Götürüldüğü İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bitkisel hayata giren Sağlam, meslektaşlarının tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Sağlam'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam'ın cenazesinin otopsinin tamamlanmasının ardından dün yakınlarına teslim edildi.

Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam için Ataköy 5. Kısım Ömer Dürük Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Nafiz Tuğrul Sağlam'ın ailesi yakınları ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu katıldı.

Dr. Bülent Kerimoğlu ailesine baş sağlığı diledikten sonra yaptığı açıklamada, "Meslektaşım Dr. Nazif Tuğrul Sağlam'ın ölümünden büyük üzüntü duydum. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Dr. Nafiz Tuğrul Sağlam'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından eski Kozlu Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanında toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Bülent Kerimoğlu İstanbul Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title