Haberler

Sevgilisinin Eşine Böbreğini Verdi, 'Bakacağım' Deyip Kaderine Terk Etti

Güncelleme:

Böbrek hastası kadın, eşi tarafından aldatıldı. Meliha Avcı'ya nakil teklifi kocasının sevgilisinden geldi. Avcı'nın vücudu böbreği kabullenmedi. Eşi ve sevgilisi ise Avcı'yı kaderine terk etti.

Nevşehir'de inanılmaz bir insan ve hasta öyküsü... Nevşehir'de yaşayan Meliha Avcı, yıllar önce kayınvalidesinin evinde, eşinin 'bakıcı' diye yerleştirdiği sevgilisi ile ihanete uğradı. Aldatıldığını öğrenen Avcı'nın sağlık durumu kötüleşince böbrek nakli olması gerektiği söylendi. Avcı'ya nakil teklifi ise kocasının sevgilisinden geldi. 2011 yılında nakil olan Avcı'nın vücudu daha sonra böbreği kabullenmedi. Eş, Mehmet Avcı ise sevgilisi Ayşe İmdat ile birlikte Avanos'a yerleşti ve iki çocukları oldu. Avcı şimdi ikinci kez nakil olmayı bekliyor.

ALDATILDI, EVLİLİK ÇATIRDADI

Habertürk'ün haberine göre, Nevşehir'de 1 çocuk sahibi Meliha Avcı ile Mehmet Avcı çiftinin mutlu giden evlilikleri, yaklaşık 5 yıl önce Mehmet Avcı'nın Ayşe İmdat isimli 34 yaşındaki kadınla tanışıp gönül ilişkisi kurmasıyla çatırdadı. Mehmet Avcı sevgilisini annesinin evine yerleştirdi ve eşine annesinin bakıcısı olduğunu söyledi. Avcı evine girip çıkan, yatılı kalan İmdat'ın aslında sevgilisi olduğunu bir süre sonra öğrendi. Ancak böbrek hastası olan ve diyaliz tedavisi gören Meliha Avcı, bir süre sonra Ayşe İmdat'ı kabullendi.

ARANAN BÖBREK SEVGİLİDEN GELDİ

Hayatın cilvesi olarak, sağlığı giderek kötüleşen Meliha Avcı için aranan böbrek de eşinin sevgilisi Ayşe İmdat'tan geldi. 12 yıl diyalize bağlı yaşayan Meliha Avcı, 2011'de Ayşe İmdat'tan nakledilen böbrekle hayata tutundu. Operasyon sonrasında Meliha Avcı "Eşimizi paylaşıyorduk, şimdi böbreğimizi de paylaştık" derken, Ayşe İmdat da "Nevşehir'e döndüğümüzde de Meliha'ya bakacağım." diye konuştu.

VÜCUT BÖBREĞİ KABUL ETMEDİ

Ancak bu durum uzun sürmedi. 8 ay sonra böbreğin Meliha Avcı'nın vücuduna uyum sağlamadığı ve iflas ettiği ortaya çıktı. Böbrek, ameliyatla geri alındı.

KADERİNE TERK ETTİLER

Talihsiz kadın tekrar diyalize başladı. Ardından Mehmet Avcı ve Ayşe İmdat, Meliha Avcı'yı kaderine terk ederek birlikte Avanos'a yerleşti.

İKİNCİ KEZ NAKİL İÇİN ORGAN BEKLİYOR

Çiftin 2 çocuğu oldu. Nevşehir'de 18 yaşındaki oğluyla yaşayan ve yakınlarının yardımıyla ayakta kalmaya çalışan Meliha Avcı ise ikinci kez böbrek nakli için önceki gün Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Ünitesi'ne başvurdu. Şimdi bir kez daha şansın yüzüne gülmesini bekleyen Meliha Avcı, "Ilk ameliyattan sonra ikisi de verdiği sözleri tutmadı. Küçük bir ev tuttuk oğlumla. 3 yıldır haftanın 3 günü yine diyalize giriyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Habertürk Nevşehir Avanos 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

al bendende o kadar:

Kaç kere okudum.şükür anladım.bulmaca gibi

41
1
yanıtYanıtla
mantık sorusu:

bu haber de kpss den sorulan mantık soruları gibi anlamak için birkaç kez okumak gerek:))))

32
3
yanıtYanıtla
ahmet:

aynennn hahahaha

yanıt6
yanıt0
Nihal:

Anlamayacak Ne Var Bunda Aldatılan Kadın Kocasının Sevgilisinin Böğreğiyle Hayatta Dönmüş Ama Yanlış Dönmüş En Sonda Böbrek Bile İsyan Etmiş İkinci Kaz Nakil Gerekiyormuş Ah Zavallı Melahat Sana Ayşe Böbreği Verip Adamı Elinden Alıp. Gitmiş Hey Allahım Aldatan Erkek Ve Kadınları Kahretsin Çünkü Aldatan Sadece Kendini Aldatır Ah Be Melahat Allah Acil Şifalar Versin

yanıt5
yanıt0
senem:

helal başkası olsaydı vermezdi ama yine de kadına borçlidi kocasını elinden almişti

20
1
yanıtYanıtla
3 defa okudum:

Ancak anlayabildim :)

19
2
yanıtYanıtla
gerçek bir dost:

Allah şifa versin hanıma. Yalnız şunu belirteyim sevgilisi böbreğini vermiş. Kimse yapmaz bunu. Adamın kaçması ise bu işler başa gelmeden anlaşılmaz. Zordur durum. Allah hastaya sabır versin.

18
0
yanıtYanıtla
ÜSKÜDARLI:

sevgilisi daha yaşlı. . . Allah kalplere merhamet versin. . . . yuva yıkanın yuvası olmaz. . . hasta olan kadına da Allah şifalar versin.

16
0
yanıtYanıtla
zehra:

bende 2-3 kere okuduktan sonra anladım olayı ama baya karışıkmış bunların durumu Allah yardımcıları olsun şu adamın sevgilisi denen kadın iyi mi kötü mü onuda bilemedim doğrusu . . böbreğini bağışlamış helal olsun ama bi yandanda kadının yuvası yıkılmış tabii en büyük suçlu burda kadının EŞİ!! neyse Allah şifa versin kadına

14
1
yanıtYanıtla
patso:

evli adamlarla olup yuva yıkıyorlar sonra da erkekler neden katil oluyor dersiniz.. basit ve ucuz kadın dolu memleket ama havalarından geçilmiyor

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title