Haberler

Sevgilisini Karısının Yanında Bıçaklayan Kadın: Oğluma 'Annen Tezgah Açmış' Demiş

Güncelleme:

Bursa'da, sevgilisini karısının yanında kalbinden bıçakladığı iddia edilen kadın, "Oğluma 'annen Karacabey'e tezgah açmış' demiş. Üstüme gelince bıçak saplandı. Öldürme niyetim yoktu." dedi.

Bursa'da, sevgilisini karısının yanında kalbinden bıçakladığı iddia edilen kadın, maktulün üzerine geldiği için bıçağın saplandığını söyledi.

"SEN BENİM KARIMA NASIL HAKARET EDERSİN"

Karacabey ilçesinde yaşayan servis şoförü E.Y. (47), iddiaya göre, bir süre önce eşinden boşanan ve ailece tanıdığı Z.Ö. (45) ile görüşmeye başladı. E.Y.'nin eşi F.Y., kulağına gelen dedikodudan rahatsız olup eşine, "Senin, Z.Ö. ile dini nikahı yaptığın konuşuluyor doğru mu" diyerek sitemde bulundu. Bunun üzerine eşini ve dini nikahlı yaşadığı iddia edilen kadını bir araya getirmeye karar veren E.Y., Z.Ö.'nün çalıştığı fabrikaya gitti. İki kadın arabada tartışmaya başladı. E.Y., Z.Ö.'ye sinirlenip, "Sen benim karıma nasıl hakaret edersin" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine Z.Ö, çantasından çıkardığı sustalı bıçağı E.Y.'nin kalbine sapladı. Ağır yaralı halde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk babası kurtarılamadı.

"ÖLDÜRME KASTIM YOKTU"

Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesinde "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezası talep edilen Z.Ö., ilk kez hakim karşına çıktı. Çok pişman olduğunu söyleyen sanık, "Öldürme kastım yoktu. İlişkimizi ailesi biliyordu. 2014 yılından bu yana ilişkimiz vardı. Kendisi evli olmasına rağmen bana boşanacağını söyledi. Değişik dönemlerde bana farklı tercihlerde ilişki yaptırmaya çalıştı. Ben de ondan ayrılmak istiyordum. Beni son zamanlarda darp ediyordu" dedi.

"OĞLUMA 'ANNEN KARACABEY'E TEZGAH AÇMIŞ' DEMİŞ"

Olay gününü anlatan Z.Ö., "Olay günü 'Seni oğluna rezil edeceğim' diyordu. Bana mesaj atarak iş yerime geleceğini söyledi. Ben kendisine inanmadım. 15.30 civarında iş yerime geldi. Yanında eşi F.Y., arkadaşı A.A. ve oğlum O.S. vardı. Oğlumun yanında olması sebebiyle araca bindim. Benim için oğluma, 'Annenin gidişatı kötü. Karacabey'e tezgah açmış' dedi. Oğlum, 'Annem hakkında neden laf atıyorsun' dedi. Bunun üzerine aracı durdurup oğluma yumruk atmaya başladı. Ben de oğluma bir şey yapmasına mani olmak için araya girdim. O sırada güvenliğim için taşıdığım çantamdaki bıçağı çıkarttım. Kendisi üzerime doğru gelince bıçak saplandı" diye konuştu.

"ANNEMLE ALAKALI KONUŞUNCA İKAZ ETTİM"

Sanığın oğlu O.S. ise "Arkadaşımdan telefonumu bulmuş, beni aradı. Anneme gideceğini söyleyince ben de araca bindim. Annemle alakalı konuşunca ikaz ettim. Daha sonra bana saldırdı. Annem bana bir şey olmasını engellemek için araya girdi. Arbede sırasında E.Y. bıçaklanmış. Ben yere düşünce anladım" açıklamasını yaptı.

Maktul E.Y.'nin oğlu E.Y. ise babasını öldüren sanıktan şikayetçi olduğunu, O.S.'den şikayetçi olmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, A.A. ile F.Y.'nin bir sonraki duruşmaya zorla getirilmelerine, sanığın tutukluluk, oğlunun da adli kontrol şartının devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karacabey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title