Haberler

Aldatıldığını Öğrenen Genç Kız Soluğu Kayalıklarda Aldı

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü erkek arkadaşına kızan 23 yaşındaki Nilay D. isimli genç kız, tarihi çarşı bölgesinde bulunan Hasan Dede Türbesi tepesinde kayalıklara çıkarak intihar etmek istedi.

AİLE FAYDA ETMEDİ, SEVGİLİ GELDİ

Ailesinin ve yakınlarının ikna çabaları başarısız olunca genç kızın sevgilisi olay yerine çağrıldı. Önce kayalıkların altından kız arkadaşına seslenen genç daha sonra polis ekipleri tarafından genç kızın yanına getirildi.

İTFAİYE EKİPLERİNE TAŞ ATTI

Kızının atlamasından korkan anne ise fenalık geçirerek 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri hazır bekletirken, kayalıkların altına branda açmak isteyen itfaiye ekiplerine genç kız taş atarak engellemeye çalıştı.

"BENİMLE NİYE OYNADIN"

Bunun üzerine AFAD ekiplerine haber verilerek şişme yastık getirildi. Erkek arkadaşı ile yaklaşık 1.5 saat telefonla konuşan genç kız, 'Bu gece buradan ölüm çıkacak. Gelmeyin. Başkasını bulamadın mı oynayacak. 5 yıldır beni niye oyaladın' diyerek etrafa sürekli taş fırlattı.

4 SAAT SONRA SÜRDÜ

Safranbolu Sevgi Evleri'nde görevli iki psikolog ve sevgilisinin uzun süren ikna çabalarının ardından genç kız 4 saat sonra kayalıklardan indirilerek polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Genç kızın 2010 yılında da aynı bölgede intihar girişiminde bulunduğunu ve kendini kayalıklardan aşağıya bırakarak ağır yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Dede Türbesi Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (21)

xxxxx:

değmeeeeeezzzzzzzzz kimse için. helede ananın babanın canını yakmaya hiççç değmezzzz

44
0
yanıtYanıtla
zeyno:

biraksaydinizda görseydi dünya kac bucak. adet haline gelmis bunda bu intihar girisimi. Ölmek isteyen insan gider ölür habersizce . dört bes saat insanlari oyalamaz. show dünyasi olduk da haberimiz yok

34
3
yanıtYanıtla
Alp alpMobil-IOS:

Ah be kızım degermı. Allah'ın sevgılı kuluymussun yol yakınken fark etmıssın. Hayat guzel bos ver.

18
6
yanıtYanıtla
TEK:

kadınlar ciğeri beş para etmez adamlara bayılır kadını aldatma ihtimalin varsa daha bir üstüne düşerler küpeli uzun saçlı 10 tane manıtası olan adamları çok severler

12
0
yanıtYanıtla
2 kasa ekmek:

şov yapıyor sırtında paraşüt vardırrr

4
6
yanıtYanıtla
dedemobilWeb@haberler.com:

Gurur duyabilirsiniz türkiyenin avrupaya özenen çağdaş insanları. Eskiden erkekler kadınların peşinden koşardı şimdi kız intihara teşebbüs ediyo. Üstelik hiçbir resmi bağı olmayan biri için.memleketi bu hale getiren sözde çağdaş zihniyete yazıklar olsun...

9
0
yanıtYanıtla
ALOHA:

'' GİT ÖTEKİ TARAFA SENİN GİBİ YOKSA SÖYLE '' ÇOK CAHİLCE

5
2
yanıtYanıtla
ALLAH kulu garip:

Kızlar kendinizi erkeklere paspas etmeyin ve ailenize saygı duyun, sizi sevdiklerini bilin yoksa işte bu haberdeki ihtimal başınıza gelir. ALLAH kötülüklerden korusun.

3
3
yanıtYanıtla
ali:

kadınlar, bakımsızlığı marifet sanan ve son derece tipi kaymış olan erkeklere bayılır, sonunda soluğu zirvede alırlar, tek doğru söylemiş katılıyorum

3
0
yanıtYanıtla
Nerdesin Mobil-IOS:

Yapmadegmez

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title