Haberler

İlk Eşi, Prince'in Ölüm Haberini Böyle Aldı

Güncelleme:

ABD'li pop şarkıcısı ve söz yazarı Prince'in ölüm haberini telefonda alan ilk eşi gözyaşlarına hakim olamadı.

90'lı yıllara damga vuran, pop müzik tarihinin önemli ismi Prince'in ölüm haberi hayranlarını üzdü. Ünlü pop ikonunun acı haberini telefonda alan ilk eşi, eski kocasının ölüm haberiyle yıkıldı.

KESİN ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Geride hit olmuş bir sürü parça bırakan Prince'in ölüm nedeni bilinmezken şarkıcı Aretha Franklin ilginç bir iddia ortaya attı.


Prince'in ölmeden kısa bir süre önce grip benzeri belirtiler gösterdiğini söyleyen Aretha Franklin, müzisyenin Zika virüsünden ölmüş olabileceğini belirtti.


ACI HABERİ TELEFONDA ALDI

Prince'nin ilk eşi Mayte Garcia kocasının ölüm haberini telefonda aldı. Acı haber karşısında gözyaşlarını tutamayan eski eş, "Onu sevdim onu seviyorum ve onu hep seveceğim, şu an oğlumuza kavuştu" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

KİM YASTA ACABA SAÇMA SAPAN YAZMAYIN YANİ.

3
8
yanıtYanıtla
AHANDATROLODEDİBİZED:

ilk yorum benden gelsin TROLLL LO AKTROLL LOOOO LA NASIL OLDUDA BURAYI BOS BIRAKTINIZ TROLOLAR :D

2
1
yanıtYanıtla
troloeybus:

BİZE NE DEDİ KÖMÜRCÜ DEDİ TROLOYUZ LA ALLAHINA KADAR TROLOYBUSUSUZ BUNU ÜST AKIL YAPTI HEPSİ TURKIYENIN ONUNU KESMEK İÇİN :D NE DIOM BEN YA ARİFİN GOLUNDEN NERELERE GELDİK BEYIN SULANMASI EROR!!! :D

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title