Haberler

Sevgilisi Böyle İstedi

Doğa Bekleriz, Uğruna Mankenliği Bırakıp İzmir'e Yerleştiği Sevgilisi Fatih Alkan İçin Şimdi de Diziden Ayrılmaya Karar Verdi.

DOĞA BEKLERİZ, UĞRUNA MANKENLİĞİ BIRAKIP İZMİR'E YERLEŞTİĞİ SEVGİLİSİ FATİH ALKAN İÇİN ŞİMDİ DE DİZİDEN AYRILMAYA KARAR VERDİ.

Doğa Bekleriz, uğruna mankenliği bırakıp İzmir'e yerleştiği sevgilisi Fatih Alkan için şimdi de oynadığı diziden ayrılmaya karar verdi. Fakat yapımcı Burak Törer, 'Eğer ayrılırsa 1 milyon YTL'lik tazminat öder' diyor.

TRT'de yayınlanan ve yapımcılığı Burak Törer'in üstlendiği 'Evimin Erkeği' adlı dizide saf bir sekreteri canlandıran Doğa Bekleriz, mankenliğin ardından şimdi de oynadığı diziden ayrılma kararı aldı. Sevgilisiyle evlilik hazırlığı yapan Doğa Bekleriz İstanbul-İzmir arasında mekik dokumamak için bu kararı aldığını söylese de yapım şirketini diziden ayrılmaya ikna edemedi. Yapımcı Burak Törer, 'Biz bu iş için çok büyük emek veriyoruz. Doğa Hanım sete rahat gelsin diye onun olduğu bölümleri hafta sonlarına aldırdık. Sadece bir gün içinde çekimleri yapılıyor. Elimde sözleşmesi de var. Eğer dizinin gelecek haftaki bölümlerinin çekimlerine gelmezse ben de haklarımı hukuksal yollardan arayacağım. Ve eğer davalık olursak 1 milyon YTL ödemek zorunda kalır' dedi. Doğa Bekleriz'in, sevgilisi Fatih Alkan'ın baskısıyla diziden ayrılmak istediği öne sürüldü.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title