Haberler

Sevgililer Günü'nün En Güzel Hediyesi Değişmedi

Sevgililer gününde en çok alınan hediyenin yine saat olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar hem kadınların hem de erkeklerin saate olan ilgisinin hiç bir zaman değişmediğden hala en çok alınan ve kabul bulan hediye saat oluyor. Özellikle erkekler farklı kıyafetlerle farklı saatler takmak istedikleri için saate çok önem veriyor.

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, hediye seçenekleriyle ilgili soru işaretleri oluşmaya başladı. Hediye alırken verilecek mesaj da önem taşımakta. Sevgilinizin yanındayken zaman kavramını unutmamak adına bakabileceği bir saat, hediyeler arasında düşünülebilir.

Klasik ve çağdaş olmanın birleşimini çağrıştıran bir saat olan Bernhard H Mayer La Vida Ceramic ideal bir tercih olabilir.

Ya da 200 metre derinliğe kadar su direnci olan, adrenalini yüksek günlerde veya ofisteki telaşlı bir günde gerçek bir bayan saati olduğunu ortaya koyan Bernhard H Mayer'in Nauticus Lady Watch da tercih edilebilir.

Kaliteli ürünleri ile dikkat çeken www.qnet.com.tr adresinden saatlere ulaşılabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title