Haberler

Sevgililer Günü'ne Özel Çini Tabak ve Bardaklara Fotoğraf Baskısı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla sevgililer sevdiklerinin fotoğraflarını çini tabak ve bardaklara baskı yaptırarak sürprize hazırlanıyorlar.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla sevgililer sevdiklerinin fotoğraflarını çini tabak ve bardaklara baskı yaptırarak sürprize hazırlanıyorlar.

Hisarcık'ta fotoğrafçılık yapan aynı zamanda tabak ve bardaklara fotoğraf baskısı yapan Ali Kurum, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hediye taleplerinin günler öncesinden gelmeye başladığını belirterek, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde daha kalıcı bir hediye olması açısından sevgililer sevdiklerinin fotoğraflarını getirip bardağa veya çini tabağa baskı yaptırıyorlar. Çini tabağa fotoğraf baskısı 20-40 TL, sihirli veya porselen bardağa fotoğraf baskısı ise 15-20 TL arasında değişiyor. Şu an satışlarımız iyi gidiyor. Özel günlerde haliyle hediyelik eşya satışlarında artış oluyor" diye konuştu.(MA-EFE-) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title